HCL.HR

Battlefield V dobit će neke izmjene u gameplayu prije otvorene bete

Zoran Žalac 17.07.2018.   •   1 komentara


Bez brige – žene ne idu nikuda. Ali, na temelju zatvorenog alpha testiranja, tvorci Battlefielda V ipak će mijenjati neke stvari za konačnu verziju igre.

Zatvoreno testiranje alpha verzije Battlefielda V nedavno je zaključeno pa se DICE i Electronic Arts pripremaju za deveti mjesec kada bi se trebalo održati otvoreno testiranje bete. U sklopu tih priprema radi se na ispravljanju nekih problema, poput usporenog matchmakinga, ali i na nekim izmjenama u samom gameplayju.

Potvrđeno je kako će sustav oživljavanja suboraca biti ubrzan, a poradit će se i na tome da igrači imaju više vremena za reagiranje nakon primljenog pogotka. Primjerice, kamera će se manje tresti kada primite metak. Smanjit će se i količina streljiva za neka oružja, a napadi V1 raketama i Churchill Crocodile tenkom smanjit će se u svojoj učestalosti.

Promjene ćemo na djelu moći vidjeti u novom buildu koji se priprema za Gamescom sajam idućeg mjeseca, a kako smo već naveli, početkom devetog mjeseca svi će zainteresirani moći isprobati igru i dati povratne informacije developerima prije konačne verzije koja stiže u listopadu.

Komentari (1)

  • Iskramor

    17.07.2018 - 11:23

    Da nisu negdje zaglavile kad ne idu nikuda?

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?