HCL.HR

Battlefront 2 će u multiplayeru imati klase i važniju timsku igru

Juraj Bevandić 19.04.2017.   •   4 komentara


Star Wars Battlefront 2 će probleme jedinice u multiplayeru pokušati popraviti klasama koje bi također trebale učiniti timsko igranje važnijim i zanimljivijim.

Battlefront 2 klase

Kreativni direktor Star Wars Battlefront 2 Bernd Diemer priznao je da je prva igra imala problema s ravnotežom i opremom u multiplayeru što se uvelike slaže s našom recenzijom. Cilj je u dvojci povećati broj i prisutnost heroja, ali onda se pojavljuje problem da ih ugrabe samo najbolji igrači i potpuno gaze ostatak koji postaju topovsko meso, što stvarno nije zabavno.

DICE misli da ima rješenje za taj problem i ono leži u timskoj igri. A kako bi potaknuli timsku igru ubacit će sustav klasa s različitom opremom i mogućnostima koje će se u dobrim kombinacijama puno lakše moći oduprijeti herojima tako da heroji i dalje budu snažni vjerno filmskom predlošku, ali ne i nedodirljivi kako je to često bio slučaj u jedinici.

Nisu ulazili u detaljno objašnjavanje klasa, ali navodno će i dalje biti fleksibilne u nekoj mjeri po pitanju opreme. Što god to značilo, nadamo se samo da će se drastično promijeniti grozan sustav opreme iz prošle igre. Također nije potvrđeno, ali se čini da ćemo klase moći levelirati, što nagovješta produbljen sustav napredovanja u skladu s ostatkom promjena.

Komentari (4)

  • bucc

    19.04.2017 - 18:47

    Možda ću i kupiti… par mjeseci nakon izlaska.

  • baDarmageddoN

    19.04.2017 - 19:45

    Mislio sam da će prvi dio biti na razini kvalitete BF4 igre (prije nego sam testirao betu) ali mi se sada čini da bi tek ova igra mogla biti tu negdje po kvaliteti, kvantiteti i mojoj volji da ju kupim i igram duže od trajanja bete.

    • YeYa

      @baDarmageddoN, 19.04.2017 - 23:13

      Treba pričekati HCL-ovu recenziju.

    • baDarmageddoN

      @YeYa, 20.04.2017 - 14:09

      Dok to dočekam odigrati ću tri bete i recenzirati si sam 😀

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?