HCL.HR

Besplatno isprobajte Conan Exiles povodom 37. obljetnice Schwarzeneggera kao Conana

Hrvoje Smoljić 08.05.2019.   •   5 komentara


Conan Exiles slavi Arnolda Schwarzeneggera i donosi nam hrpu besplatnog sadržaja, novi DLC, ali i nekoliko dana besplatnog isprobavanja igre.

Da, prošlo je 37 godina otkad je Arnold Schwarzenegger zaigrao Conana barbarina. Bila je to njegova prva velika uloga i početna točka svijetle karijere u svijetu akcijskih filmova. Tu veliku prigodu slavi i survival akcijska igra temeljena na istoimenom univerzumu – Conan Exiles. Tako ne samo da ovaj tjedan stiže veliko besplatno ažuriranje i Riddle of Steel plaćena ekspanzija, već i igru možete besplatno zaigrati na Steamu sve do 12. 5.

Besplatno ažuriranje donosi dva nova dungeona, izmjenu nekih lokacija, nove NPC-e i magične sposobnosti. DLC donosi kozmetičke predmete i oklope nalik onima koje su Conan i Thulsa Doom (James Earl Jones) nosili u filmu.  Bitno je spomenuti kako navedeni DLC nije dio Year 2 Season Passa te će, kada uskoro postane dostupan, koštati sedam dolara.

Conan Exiles je uistinu jedna od onih igara koja svakim ažuriranjem postaje sve bolja, što je vidljivo u Steam ocjenama. Ako ju niste zaigrali, sada vam je idealna prilika, a ako vam se svidi, do 20. 5. ju na Steamu možete kupiti u pola cijene.

Označeno sa: ,

Komentari (5)

  • Juventino

    09.05.2019 - 00:14

    Nece niko ni besplatno

    • Agent

      @Juventino, 09.05.2019 - 09:02

      Odkud ti to?

    • KPsrna

      @Juventino, 09.05.2019 - 10:00

      fora je igra, odigraj si nekoliko sati i vidjet ćeš da je čist u redu igra, moja zamjerka je vezana uz fight i penjanje gdje se vide određeni bugovi, no s vremenom prihvatis to i zabava počinje

    • DeadStar

      @Juventino, 09.05.2019 - 14:45

      Puko pa ostao živ.

  • kazolzr

    09.05.2019 - 12:23

    37. obljetnica hahah
    jubilarka

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?