HCL.HR

Besplatno zaigrajte prvu epizodu narativne avanture The Council

Stjepan Fikter 25.03.2020.   •   3 komentara


Uz povijesne ličnosti poput Napoleona Bonapartea i Georgea Washingtona, The Council poziva nas na privatni otok kako bi otkrili misterije koji se nalaze tamo.

Među besplatnim igrama koje se mogu igrati u ovo vrijeme našao se je i The Council, narativna avantura u kojoj se nalaze misteriji za otkrivanje. Doduše, besplatna je samo prva epizoda za igranje i to na svim platformama – PC, PlayStation 4 te Xbox One. Uz to, svi koji se zainteresiraju za otkrivanje cijelog misterija, mogu uštedjeti 70% na kupnju preostale četiri epizode.

The Council je avantura u kojoj se mogu susresti povijesne ličnosti kao što su Napoleon Bonaparte te George Washington, a unutar igre se nalazi Social Influence sistem. Riječ je o korištenju vještina i limitiranih resursa kako bi okrenuli vodu na svoj mlin, a neuspjeh neće biti kraj igre nego trajna posljedica u fizičkom i psihičkom smislu koja prati igrača do kraja avanture.

Komentari (3)

  • Chronosus

    25.03.2020 - 18:47

    Odlično! Već dugo me intrigira, a za 7,5 eur možda i preskočim isprobavanje.

    • SemirTheChosen

      @Chronosus, 26.03.2020 - 17:16

      Vjeruj mi neces se pokajati ni sekunde, jer ni ja nisam ni stotinjke!

  • SemirTheChosen

    26.03.2020 - 17:21

    Moja preporuka svima koji vole odlicnu pricu horror/dramu/misteriju s donosenjem odluka koje nose posljedice i vrlo neocekivanim tvistom pri kraju!

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?