HCL.HR

Oznaka: Misterij tematika

Uskoro izlazi druga epizoda za misteriozan The Council

Petra Rukav 07.05.2018.

Tajanstvena avantura smještena u 18. stoljeće sljedećeg tjedna namjerava nastaviti svoju priču u drugoj epizodu.

Prva epizoda jezivo intrigantne The Council igre s Napoleonom i tajnim društvom izlazi za tjedan dana

Petra Rukav 07.03.2018.

Iako smo prvu epizodu za The Council trebali doživjeti još prošloga mjeseca, upoznavanje s misterijima tajnog društva čeka nas tek sljedećeg tjedna na PC-u, Xboxu One te PlayStationu 4.

Nadolazeća The Council igra krije priču o slobodnom zidarstvu

Petra Rukav 20.12.2017.

U kolaboraciji s Big Bad Wolf developerom, Focus Home Interactive najavio je The Council, igru koja donosi svjež pristup narativnim avanturama s mnogo intriga, manipulacije i okultizma.

RecenzijaHidden Agenda

Zoran Žalac 03.12.2017.

Nova igra tvoraca Until Dawna hrabar je pokušaj da se u virtualni svijet prenese zabava kakvu je među boardgaming naslovima svojevremeno nudio Cluedo.

Psi izgrebli svoj put do Sweryjevog RPG-a o mačkama

Petra Rukav 28.09.2017.

Uz verziju igre u kojoj se stanovnici najsretnijeg gradića na svijetu noću pretvaraju u mačke, The Good Life predstavit će verziju u kojoj fotografkinja Naomi postaje najbolji čovjekov prijatelj – pas.

HBO napokon dao zeleno svjetlo novoj seriji Watchmen

Petra Rukav 22.09.2017.

Prestižna kabelska mreža službeno je naručila pilot za seriju Watchmen kojeg će napisati vješti scenarist i producent Damon Lindelof, a temeljit će se na odličnim stripovima Alana Moorea.

Sweryjev misteriozan RPG o mačkama traži podršku od 1,5 milijuna dolara

Petra Rukav 03.09.2017.

Tvorac Deadly Premonitiona nas u novom RPG-u želi pretvoriti u mace, a novac za razvoj svoje ideje odlučio je prikupiti crowdfunding kampanjom.

Alan Wake odlazi sa Steama, zadnja vam je šansa da igru nabavite na 90% popusta

Zoran Žalac 12.05.2017.

Remedyjev hit Alan Wake od idućeg tjedna više se neće moći kupiti na Steamu, Xboxu i ostalim digitalnim trgovinama. No, prije nego ode u nepoznato, avanture Alana Wakea moći ćete kupiti na 90% popusta.

Kletva je spremna za podizanje u avanturi zvanoj What Remains of Edith Finch

Zoran Žalac 25.04.2017.

Igrači na PC-u i PlayStationu 4 od danas mogu zaigrati novu misterioznu avanturu u kojoj je cilj otkriti što se dogodilo s ukletom obitelji Finchevih.

Kona stiže na konzole taman prije proljeća

Zoran Žalac 19.02.2017.

Istraživačka avantura zvana Kona izlazi iz Early Access programa 17. 03., kada će se osim na PC-u pojaviti i u verzijama za PlayStation 4 te Xbox One konzole.

Kineska vlada traži da se otkriju šanse za dobitak u igrama s loot boxovima

Juraj Bevandić 08.12.2016.

Igre koje imaju sustav nasumičnih loot boxova mogle bi izgubiti malo misterija ako se namjeravaju prodavati u Kini koja je izglasala nove zakone za transparentnost proizvoda.

Riješen misterij Resident Evil 7 demo verzije, odmah pronađen drugi

Juraj Bevandić 06.12.2016.

Ako planirate igrati Resident Evil 7 kad izađe, preporučamo da zaigrate demo prije toga jer rješavanje njegovog misterija otključava jedan item u igri.

Death Stranding dobio još čudniji i jeziviji trailer

Juraj Bevandić 02.12.2016.

Guillermo del Toro i Mads Mikkelsen zvijezde su novog trailera za Kojimin tajanstveni i jezivi Death Stranding koji nas pomalo podsjeća na film Children of Men.

Hello Neighbor pametno krije tajne susjedova podruma

Juraj Bevandić 03.10.2016.

Interesantni horor naslov Hello Neighbor pametno će od nas kriti misterij susjedova zastrašujućeg podruma, a pritom provjeriti jesmo li pametniji od napredne umjetne inteligencije.