HCL.HR

Bethesda kroz pisanje sastavka nudi moguće iskupljenje varalicama u Falloutu 76

Pero Mlinar 28.12.2018.   •   4 komentara   •   Zanimljivosti


Igrači koji su iz ovog ili onog razloga pokupili ban u Falloutu 76 mogu pred Bethesdom opravdati svoj slučaj pisanjem eseja te vratiti svoj račun.

Fallout 76 ne sadrži komponentu za jednoga igrača, već samo mrežnu igru. Kako u ovome trenutku privatnih servera još uvijek nema, zabranjeno je korištenje modova ili općenito dodataka koji na neki način daju nepoštenu prednost igračima koji ih koriste.

U Bethesdi su to pravilo shvatili ozbiljno pa ne blokiraju pristup računima samo onim igračima koji su očito koristili alate očito namijenjene varanju, već i nekim rubnim slučajevima, kao što je, primjerice, igračima koji koriste Reshade. Ali, dobro, ako ste iz nekog slučaja pokupili ban, a mislite da ga ne zaslužujete imate mogućnost da svoj račun vratite – pisanjem eseja.

Neovisno o tome jeste li varali pa se sad kajete ili mislite da je došlo do zabune te je Bethesda bila nepoštena prema vama – ako u svojemu eseju od ne znam koliko znakova (nije određeno) dobro izjasnite svoj slučaj, stavove i obećate da se propusti više neće ponoviti – Bethesda bi vam trebala vratiti vaš račun.

Zanimljiv je to način suočavanja s varalicama koji su sad dužni dobro razmisliti o svojim postupcima te utjecaju na zabavu drugih igrača, ali isto tako i prilično zgodna mogućnost da oni koji su nepravedno oštećeni lako stupe u kontakt s proizvođačima te raščiste slučaj.

Dakako, to podrazumijeva da će netko u Bethesdi biti zadužen za čitanje tekstova neodređene dužine. Strah nas je i pomisliti čega će se taj sve načitati.

Komentari (4)

  • svraka12_LIX

    28.12.2018 - 13:25

    Haha al ova zadnja rečenica.

  • blacklist0907

    28.12.2018 - 16:03

    Varalice tlace varalice

    • marko1106

      @blacklist0907, 28.12.2018 - 17:22

      citam non stop kako su varalice. Prvo varalica je netko tko ti je svjesno rekao da je proizvod odlican i da radi perfektno, ali proizvod nije ono sto je rekao vec je veliko smece (znaci prevaren si). Ali ako ti netko kaze da je proizvod smece i puno bugova i ti kupis igru pa pricas kako su varalice to je tvoja glupost izasla na vidjelo.

  • Apocalypse4987

    28.12.2018 - 18:50

    Zanimljivo, zasto ne bi ekipa iz bethesde napisala esej kao ispriku za lošu igru?

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?