HCL.HR

Biomutant nastavlja s mutacijama u razvoju

Stjepan Fikter 20.02.2020.   •   2 komentara   •   Industrija videoigara


Nakon perioda medijske tišine, kreatori mutacijske akcijske avanture oglasili su se s porukom kako je razvoj igre i dalje aktivan te da se nalazi u završnim fazama.

Jedna od očekivanijih igara prošle godine bio je Biomutant kojega na kraju ipak nismo zaigrali. Riječ je o akcijskoj avanturi otvorenog svijeta u kojemu pomoću mutacija razvijamo protagonista. Zanimljiva premisa koju je dodatno učvrstila i demonstracija gameplaya.

Međutim, nakon “promašenog” datuma izlaska koji je bio samo najavljen kao negdje tijekom druge polovice 2019. godine, developer se sada oglasio o stanju u kojemu se igra nalazi. Kažu kako su sada još predaniji i fokusiraniji prema poslu nego ranije budući da je igra ušla u završnu fazu razvoja koja je dugačka, izazovna i nepredvidiva.

Prema njihovim riječima, razlog zbog čega je završetak igre takav leži u samoj veličini, širini i dužini Biomutanta. Zbog toga će datum izlaska biti otkriven tek kada cijeli razvojni tim bude uvjeren kako će moći dostaviti igru na zacrtani datum. U svakom slučaju, barem znamo kako neće doći do otkazivanja, pa je i to pozitivna vijest za mutiranog rakuna.

Komentari (2)

  • mili1985

    20.02.2020 - 09:45

    Ajde napokon neke vijesti. Neka je završe na miru, pa da izađe bez problema.

  • moordrak

    21.02.2020 - 09:14

    Krasne vijesti! Nadam se ovo zaigrati na sljedećoj generaciji konzola.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?