HCL.HR

BioWare je dao jasnu naznaku gdje se odvija radnja nove Dragon Age igre

Zoran Žalac 05.12.2019.   •   5 komentara


Jučer je ekipa iz BioWarea proslavila službeni dan Dragon Age serijala. Premda nisu najavili ništa novo, dali su naznaku o mjestu radnje iduće igre.

Ova vijest je pomalo deja vu jer smo već pisali o tome gdje bi se sljedeća igra iz serijala Dragon Age trebala odvijati. Iduće godine stiže zbirka kratkih priča pod nazivom Dragon Age: Tevinter Nights i već je to bio jasan znak kamo ćemo se zaputiti u idućoj avanturi. No, sada imamo još jednu potvrdu za to.

Jučer je BioWare proslavio službeni Dragon Age dan i premda su silno željeli nešto otkriti, vjerojatno nisu smjeli. Ipak, na kraju videa u kojemu se zahvaljuju fanovima završni kadar uključuje scenu iz Dragon Age Inquisitiona gdje je na mapi zabijen nož ravno na regiju Tevinter.

Kako smo već naglašavali, Tevinter je također očiti kandidat za novi Dragon Age iz razloga što tu regiju u dosadašnjim igrama nismo posjetili. Specifičnost Tevintera je to što njime vladaju čarobnjaci, za razliku od ostalih regija Thedasa.

Označeno sa:

Komentari (5)

  • moordrak

    05.12.2019 - 13:13

    O dada! Teviterski Court of Magisters je kriv za štošta, uključujući prvi Blight i stvaranje Gray Wardena, proročice Andraste, Chantrya. Tevinterski imperij se kroz cijeli serijal prikazuje u negativnom svjetlu, a njihove mage poznajemo uglavnom kao loše cure i dečke. Baš me zanima kako će ovo posložiti! Solas je vjerojatno lik sa binom ulogom u nadolazećim događajima. Uh. Lore je nevjerojatan! Iskreno se nadam kako BioWare neće uništiti ovu igru jer DA još uvijek ima strahoviti potencijal.

    • CrashLP

      @moordrak, 05.12.2019 - 14:04

      I see you are a man of culture as well 😀

    • deanHR

      @moordrak, 05.12.2019 - 14:55

      Stari, svi se to nadamo. Makar su zajebali sve što su radili zadnjih godina. Oni i njihovi suradnici

    • SonOfZeus

      @moordrak, 05.12.2019 - 15:42

      Mislim da bioware-u nema spasa. U zadnjih 5 godina nisu pokazali da mogu bolje. Napustilo ih je većinu iskusne origigi ekipe koje su nam donijele odlični prvi DA. Bojim se da će i ovo biti ”live service” igra sa MMO style questovima bez duboke priče (nalik na DA:I samo gore), i forced online komponentama. Bar da nas poštede užasne priče i animacije.

    • Lovac

      @SonOfZeus, 05.12.2019 - 18:54

      Potpis; negdje je čak i bilo da će biti live service. Na žalost. Za prvi su si baš dali truda, dvojka je trebala biti stand-alone “casual” spin-off (sry na tuđicama), DA:I čisti SP MMO-like s dosadnim fetch questovima i ni približno dobro napisan kao Origins. Mislim da je ME trilogija zadnje dobro što smo od njih dobili..

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?