HCL.HR

Call of Duty: Black Ops 4 mogao bi dobiti noćne i kišne mape

Zoran Žalac 23.11.2018.   •   2 komentara


Kopači datoteka iz instalacije Call of Duty: Black Opsa 4 uspjeli su izvući dvije varijacije postojećih mapa koje bi potencijalno mogle doći u igru.

Call of Duty: Black Ops 4 vani je već skoro dva mjeseca pa igrači od istoga već očekuju vidjeti nove mape. No, čini se da ćemo prije potpuno novih mapa vidjeti minimalno dvije varijacije postojećih. Korisnici koji su kopali po datotekama zadnjeg ažuriranja uočili su tako da mape Firing Range i Seaside imaju nova izdanja. Firing Range je dobio noćni ugođaj, dok je Seaside postavljen na zalazak sunca uz kišovito vrijeme.

Nije još potvrđeno hoće li ove varijacije na kraju zaživjeti u samoj igri ili se možda radilo o svojevrsnim eksperimentima. Nas ne bi čudilo da mape budu osvježene na ovaj način jer se nešto slično već događalo u prethodnim Call of Duty igrama. Uostalom, uvođenje varijacija na mape funkcionira dobro u Fortniteu pa se ekipa Treyarcha možda vodi mišlju kako to ni njihovoj igri ne može štetiti.

Komentari (2)

  • Momentum

    23.11.2018 - 18:50

    Nije graficki skoro pa nimalo bolja od BO1 u ovoj mapi staroj iz BO1,kad gledam okolinu ovih mapa i dalje je ona stara grafika kao sto je bio BO1,u ovom BO4 su malo boje zarke i jace i dobro su puske odradene to je jedina razlika,ili se meni to samo cini hm

    • Matija_033

      @Momentum, 25.11.2018 - 10:16

      prijatelju malo bolje pogledaj i vidi ces koliko je BO4 bolji graficki od BO1

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?