HCL.HR

Slatki dupin tući će se s drugim borcima u igri Bleeding Edge

Zoran Žalac 06.03.2020.   •   5 komentara


Luda postava boraca u multiplayer igri Bleeding Edge upravo je postala još luđa nakon što joj se pridružio dupin Mekko u staklenoj kugli.

Najpoznatiji dupin u svijetu videoigara zasigurno je Segin Ecco the Dolphin. No, njega već dugo nema na sceni, stižu neki novi klinci, a jedan od takvih je i Mekko the Dolphin. On neće imati vlastitu videoigru kao njegov rođak, ali će se pojaviti u multiplayer tabačini Bleeding Edge koja izlazi kasnije ovoga mjeseca.

Sigurno se pitate kako bi točno jedan dupin trebao sudjelovati u borbi. Ni nama nije sasvim jasno, ali znamo da će Mekko cijelo vrijeme boraviti u svojoj staklenoj kugli koja ima nožice i zapravo je svojevrsni mech. Mekko je zapravo rezultat eksperimentiranja kojim se oceanske životinje nastojalo pretvoriti u biološka oružja.

Njegovo glavno oružje je Sonar Gun, a glavna sposobnost je da apsorbira nastalu štetu i tako puni Power Orbove kojima može aktivirati tri različite vještine. Surge je napad u kojemu Mekko juri prema neprijatelju i ruši sve što mu je na putu. Safety Zone postavlja sigurnosnu zonu s dodatnim oklopom za Mekka i njegove suborce. Lifeline je poveznica koju Mekko ostvaruje s drugim borcem te preuzima dio štete koju taj borac prima.

Mekko je trenutno 12. lik u Bleeding Edge, vjerojatno i zadnji koji će biti predstavljen prije izlaska igre. S njime će se moći igrati i u zatvorenom beta testiranju koje će se održati od 13. do 16. 3., a pristup će mu imati svi oni koji igru naruče prije tog datuma ili se pretplate na Xbox Game Pass.

Komentari (5)

  • vragec25cro

    06.03.2020 - 11:43

    Pa šta nije več jedno mjesec dana na Xgp?Mislim vidio ga u kolekciji i još ke tamo,možda skinem za vikend pa vidim jel demo ili gotova igra.

  • U.M.O

    06.03.2020 - 11:55

    Poprilično sam siguran ko da je u Xbox poslušali opis ove igre,sebi bi rekao:Moram počet uzimati droge da ovim ljudima naprave loš luđe likove

  • U.M.O

    06.03.2020 - 13:41

    Navodno ovaj dupin voli i opsovati ponešto.

    • Zoran Žalac

      @U.M.O, 07.03.2020 - 11:29

      Dugo već namjeravam pitati: kakvo ti zadovoljstvo pruža kopiranje komentara HCL-a, a i drugih portala? Mislim, na HCL portalu pišeš ono što je objavljeno na facebook stranici HCL-a. Poanta?

    • U.M.O

      @Zoran Žalac, 07.03.2020 - 12:24

      Veliko,ako te baš zanima.Razlog zašto kopiram Hcl facebook komentari su dobro,pa je šteta to da se ne napiše u portal.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?