HCL.HR

Blizzard navodno radi na nastavku popularnog multiplayer naslova Overwatch

Hrvoje Smoljić 08.06.2019.   •   1 komentara


Super popularni i kompetitivni multiplayer naslov Overwatch bi iduće godine mogao dobiti veliki nastavak što je mnogima povod za uzbuđenje, ali i opravdanu zabrinutost.

Prema izvještaju stranice Kotaku, Blizzard radi na nastavku jedne od svojih najpopularnijih igara. Veliko, službeno otkrivanje Overwatcha 2 vjerojatno nas čeka na Blizzcon konferenciji krajem godine.

Izvještaj također navodi kako će nastavak, uz standardni PvP multiplayer, imati i neke PvE modove u stalnoj postavi. Navodi se kako ciljaju emulirati već viđeno u igrama kao što je Left4Dead. Uzrok tome je zasigurno popularnost Overwatch sezonskih događaja koji uglavnom u igru dodaju neki mod gdje se igrači moraju udružiti protiv AI protivnika. U potpunoj je to suprotnosti s izjavama Blizzarda kako stalni PvE mod ne bi bio dovoljno zanimljiv za opetovano igranje.

Opravdana briga mnogih igrača kod spomena nastavka su heroji i njihova teško zarađena kozmetika. Hoće li Blizzard odbaciti naporan rad na balansiranju heroja za kompetitivnu igru ili će barem dio njih prenjeti u nastavak? Ostaje za vidjeti i kako će se nešto povećani fokus na PvE odraziti na taj kompetitivni segment.

Teško da će Blizzard pojesti koku koja nese zlatna jaja, ali ako nas je Diablo na mobitelima išta naučio – to je da nikad ne možeš biti previše siguran.

Označeno sa: , ,

Komentari (1)

  • P3T4R

    10.06.2019 - 00:49

    u drugom dijelu ce biti kontroverzno kad neko nebu gay

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?