HCL.HR

Borderlands 3 mogao bi podržavati cross-play

Pero Mlinar 04.04.2019.   •   2 komentara


Na portalu Gamespot tvrde kako su doznali da se u 2K Games raspravlja o mogućnosti da Borderlands 3 podržava crossplay, a postoje indikacije koje sugeriraju da bi to mogla biti istina.

Ako je vjerovati ekipi s Gamespota, Borderlands 3 mogao bi doći s mogućnosti cross-playa. Iako iz 2K Gamesa službenih objava po tom pitanju apsolutno nema, na spomenutom portalu tvrde da im je netko od zaposlenika na uho šapnuo to da se o cross-playu svakako razmišlja. Sigurni su da nisu pogrešno čuli.

U glasini bi svakako moglo biti istine. Recimo, donedavno je na stranicama Microsoftove trgovine uz Borderlands 3 bila prikvačena oznaka s natpisom “crossplay”. Ona je u međuvremenu maknuta, no kad je se poveže s onim što kažu na Gamespotu, ima tu dima…

Naravno, čak i da do cross-playa dođe, odnosno da on bude omogućen – ne zna se kako bi on mogao izgledati. Recimo, bi li bio podržan na svim platformama ili samo određenim. Bi li bio dostupan po izlasku ili tek kasnije. Sony je po pitanju cross-playa u prošlosti bio podosta zatvoren pa treba vidjeti što oni imaju reći na to. Mada eto, dobra je stvar da s određenom dozom sigurnosti ipak možemo zaključiti da se, ako ništa drugo, o cross-playu barem raspravlja.

Komentari (2)

  • 312AE

    04.04.2019 - 22:16

    Pa pošto je uvjek coop, nevidim tu neke probleme! Takav crossplay ima smisla.

    • Lucijan

      @312AE, 13.04.2019 - 14:47

      samo da je na Steam-u…

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?