HCL.HR

Igrivi likovi Borderlandsa 3 jednako su raznovrsni kao i različita izdanja igre

Hrvoje Smoljić 03.04.2019.   •   2 komentara


Borderlands 3 nam donosi neke nove, živopisne igrive likove, a dolazi u nekoliko različitih izdanja s različitim kozmetičkim i drugim bonusima – digitalnim i fizičkim!

Ako malo pratite detalje oko razvikanog Borderlandsa 3, onda znate da je on kao ljubavno pismo obožavateljima serijala. To je naročito slučaj kada su u pitanju likovi. Naime, u priči trojke ćemo se na ovaj ili onaj način susresti s gotovo svim živopisnim likovima iz Borderlands igara. Da, čak i s onima iz Tales from the Borderlands. Suprotno tome, igrivi likovi biti će potpuno originalne kreacije te ćete, kao i u prethodnim nastavcima, moći birati između nekoliko njih.

Naravno svaki dolazi sa svojim setom vještina i sposobnosti, a evo njihovog službenog opisa:

  • Moze as THE GUNNER: Može pozvati opakog robota imena Iron Bear, a vještine su joj fokusirane na kooperativnu igru
  • Amara as THE SIREN: Može prizvati energetske šake i zamrznuti protivnike, a vještine su joj fokusirane na borbu prsa o prsa
  • FL4K as THE BEASTMASTER: Može prizvati različite zvijeri kao ljubimce koji ga mogu liječiti i napadati protivnike
  • Zane as THE OPERATIVE: Može postaviti hologramsku kopiju sebe koja će privlačiti paljbu, a vještine mu se fokusraju na gadgete

Kao što vidite iz opisa, ali i trailera, svaki lik će nam dati mnoštvo zabavnih opcija za efektivno eliminiranje banditskog ološa. Naravno, povrh toga ćemo imati i milijardu komada raznoraznog oružja uključujući i one slavne nogalo puške. No to nije sve!

Borderlands 3 će, kao i prethodne igre imati mnoštvo dodatnog DLC sadržaja. Bit će tu dakako pozamašnijih sadržaja s novim misijama i pričom, ali i raznorazne kozmetike za likove i oružja. Najavljeno deluxe izdanje igre po cijeni od 80 dolara donosi samo kozmetiku, dok super deluxe izdanje za 100 dolara donosi i kozmetiku i season pass koji će se moći kupiti i zasebno.

Tu je dakako i Diamond Loot Chest kolekcionarsko izdanje igre za 250 dolara koje uz sav sadržaj deluxe izdanja donosi pravi, fizički loot box, figurice likova i pokretnog grada Sacntuary, privjeske za ključeve, mapu galaksije i slično.  Sve navedeno je već sada dostupno za prednarudžbu, ali na igranje ćemo pričekati još par mjeseci, točnije do 13. 9.

Označeno sa: ,

Komentari (2)

  • 312AE

    04.04.2019 - 01:27

    Prvo igram sa Beastmasterom Fl4kom Mordocai/Sniper, jedva čekam, onda da vidimo tu mješavinu Lilith, Maye i Bricka, Sirena koja se šora?S Amarom isto obavezno igram. Moze je mešavina Gaige, Axtona i Rolanda. Isto zanjimljivo, Mechromancer i vojnikec. Probal budem barem. Jedino me Zane nešt ne privlači. On je neka mješavina Handsome Jacka i Wilhelma iz Pre Sequela,no možda bude mi isto dobar. Zanjima me kaj budu još sve ubacili. Nahajpan, nabrijan, na sve sam… Wup, wup. ?

    • sedf

      @312AE, 04.04.2019 - 04:07

      Za mene prvo FL4K,onda Zane,Amara I posljednji je Moze

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?