HCL.HR

Borderlands 3 povećava maksimalni level, ali i izazov

Zoran Žalac 12.02.2020.   •   5 komentara


Tvorci Borderlands igara iznijeli su svoj plan dodatnog sadržaja za treći dio serijala, a on uključuje niz promjena i poboljšanja.

Borderlands 3 je u zadnjih pet mjeseci zaigralo više od osam milijuna igrača, a usprkos tehničkim poteškoćama, većina se dobro zabavlja u toj igri te se raduje budućim događajima i dodatnim sadržajima. Ekipa Gearbox Softwarea stoga je najavila da sve to stiže, a otkrili su i što sve možemo očekivati.

Za one željne ekstremnog izazova uskoro stiže True Takedown mod u kojemu će četveročlani tim morati biti na vrhuncu svoje igre da bi na kraju izašli kao pobjednici. Paralelno s time dolazi i povećanje maksimalnog levela, s 50 na 53, a iz Gearboxa su obećali igračima da će svako povećanje levela ubuduće biti besplatno, odnosno neće nam trebati nikakva ekspanzija da bi došlo do povećanja levela.

Što se tiče poboljšanja, najavljen je dolazak opcije za prekidanje režiranih animacija (cutscena), mogućnost odabira nesudjelovanja u eventima, a od trećeg mjeseca trebala bi biti promijenjena i mehanika oživljavanja suboraca tako što više igrača može sudjelovati u oživljavanju kako bi ono išlo brže.

Komentari (5)

  • Iggy plejer

    12.02.2020 - 11:13

    I like it(;

  • vragec25cro

    12.02.2020 - 11:43

    “a usprkos tehničkim poteškoćama” ,a oni povečavaju levele i planiraju ili več jesu izbacili dlc umjesto da poprave te iste poteškoče. 🙂

  • xemt

    12.02.2020 - 18:49

    Trebaju popravit bugove i ostale piteškoće a ne davat nove levele

  • fejzer

    12.02.2020 - 20:33

    Nadam se da ju budu sredili do 4mj , onda izlazi na Steam-u ak se ne varam.

    • vragec25cro

      @fejzer, 13.02.2020 - 06:08

      Ak več nemaš onda ti jedtinije uzeti xbox game pass za pc i odigraş ga skoro za đabe.(neznam ako još ina akciha za 1€ 3 mjesecca ili jedan mjesec).

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?