HCL.HR

Objavljeni su detalji oko dolaska Borderlandsa 3 na Steam

Zoran Žalac 06.03.2020.   •   2 komentara


Borderlands 3 za tjedan dana dolazi na Steam, a Gearobox Software razjasnio je sve potencijalne neodumice oko toga.

Nakon polugodišnje ekskluzivnosti za Epic Games Store, Borderlands 3 stiže na Steam idućeg petka, 13. 3. Petak trinaesti! Mnogi ga ondje nestrpljivo iščekuju pa je ekipa Gearbox Softwarea objavila neke dodatne informacije o lansiranju igre na toj platformi.

Za početak, Borderlands 3 na Steamu moći će se početi skidati već od 10. 3. Najraniji mogući termin za prvo pokretanje igre na Steamu bit će 13. 3. u 16 sati. Preload će nekima biti korisna opcija jer će igra težiti 75 gigabajta. Dakako, oni koji su igru kupili na EGS-u neće Steam verziju dobiti besplatno. Neće se također moći kupiti DLC-ovi na Steamu da bi ih se koristilo na verziji za EGS.

Kao što se već znalo, oni koji kupe verziju na Steamu moći će igrati zajedno s vlasnicima verzije za Epic Games Store. Ta će se opcija moći i isključiti. Neće biti opcije igranja s igračima na konzolama.

Druga stvar koja je važna jest ta da će se snimljene pozicije iz EGS verzije moći iskoristiti za Borderlands 3 na Steamu. No, to će se raditi ručno i neće postojati službeni alat za takvo što. Vrijedi napomenuti da prebacivanjem snimljenih pozicija igrači na Steamu neće dobiti sve achievemente ako su igru već završili.

Komentari (2)

  • Hadvar

    06.03.2020 - 15:37

    Nadam se da ce biti na popustu kao i metro: exodus

  • Demon90

    06.03.2020 - 15:40

    Ne kupujem kad se netko proda za mene je prodan

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?