HCL.HR

Boundary je pucačina koja donosi napucavanje u bestežinskom stanju

Zoran Žalac 02.04.2020.   •   1 komentara


Ako su vam “čizme na tlu” dosadile u svijetu pucačina, novitet bi vam moglo biti napucavanje u bestežinskom stanju.

Kad je Call of Duty preselio u svemir s Infinite Warfareom, fanovi to nisu dobro prihvatili. Međutim, prošlo je nekoliko godina i svijet je možda spreman za novu svemirsku pucačinu. Boundary stiže na PC i PlayStation 4 ove godine i glavni mu je adut borba u okolišu nulte gravitacije, odnosno u bestežinskom stanju.

Napucavanje među astronautima bit će dosta brza afera, pogotovo zbog činjenice da će igrači imati potpunu slobodu kretanja u svim smjerovima. No, to sa sobom nosi određene izazove, primarno u kretanju, pa će se za brzo kretanje kroz prostor koristiti kuka za privlačenje. Na mapama će biti mnogo ruševina i krhotina iza kojih će igrači moći potražiti zaklon ili se pak sakriti u zasjedi.

U igri će se naći nekoliko različitih likova koji će se moći specijalizirati za različite klase – npr. assaulter, sniper i sl. Svaki lik ima svoju aktivnu i pasivnu vještinu, različite statistike za oklop i zdravlje, a svaka klasa ima još i taktičku vještinu. Naravno, sva oružja u igri bit će većinom imaginarna, ali dizajnirana tako da su spoj svemirske tehnologije i modernog naoružanja.

Komentari (1)

  • doctorsparta

    02.04.2020 - 18:17

    Stop making cod-alike games each month! I ovaj od AV-a svake godine je previše, problem je što s Unrealom danas svako dijete za seminarski mora napraviti svoj CoD.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?