HCL.HR

Broken Lines iduće nas godine vodi u strateške bitke Drugog svjetskog rata

Stjepan Fikter 20.11.2019.   •   1 komentara


Skupina vojnika koja je zapela iza neprijateljskih linija u istočnoj Europi, sudjelovat će u taktičkoj avanturi koja će imati nekoliko različitih narativnih putanja.

Ljubitelji taktiziranja iduće godine mogli bi baciti oko na Broken Lines koji će nam prikazati preživljavanje osmero vojnika iza neprijateljskih linija u istočnoj Europi. Ovaj naslov u svojoj srži je zapravo taktički RPG unutar kojeg ćemo proživljavati radnju smještenu u alternativni Drugi svjetski rat i to kroz oči svakog vojnika.

Iako ima planiranja poteza, sama borba nije na poteze nego će u isto vrijeme djelovati naši vojnici kao i protivnici. Osim što će svaki vojnik imati svoju osobnost i vještine, bitke će biti dodatno obogaćene realističnom balistikom i uništivom okolinom. Neće izostajati niti taktičkih opcija poput kamuflaže ili pružanja vatrene podrške.

Osim toga, Broken Lines imat će i sustav moralnosti, pa glupe akcije mogu dovesti do toga da vojnici odluče dezertirati, a sama struktura kampanje bit će u rogue-like obliku s permadeath opcijom te narativnim izborima što znači i više različitih završetaka.

Točan datum kada bi trebali zaigrati ovo još nije poznat, no igra će biti dostupna za PC, PS4, Xbox One, Nintendo Switch te tablete.

 

Komentari (1)

  • VEK1NG

    23.11.2019 - 03:06

    Ovo zvuči interesantno.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?