HCL.HR

Novi Call of Duty: Black Ops kaže da istina laže i da otvorite oči

Zoran Žalac 23.05.2024.   •   3 komentara


Izdavačka kuća Activision pokrenula je marketinšku kampanju za sljedeću Call of Duty igru, i sada je više nego jasno da će to biti šesti dio Black Ops serijala.

Za malo više od dva tjedna bit će nam predstavljena 21. igra iz serijala Call of Duty, a marketinška kampanja za nju već je krenula.

Na stranici thetruthlies.com osvanule su tako snimke koje imaju nekakve veze s onime što bi trebao biti Call of Duty: Black Ops 6 ili preciznije rečeno – Black Ops: Gulf War. Black Ops serijal se oduvijek bavio temama zavjera, špijunaža, povjerljivosti i sl., a u istom će tonu nastaviti i s novom igrom.

Novi COD trebao bi se odvijati u eri devedesetih godina, a vjerojatno ćemo vidjeti povratak poznatih likova iz prijašnjih Black Ops naslova. Prema nekim glasinama, single-player porcija igre trebala bi imati neke elemente nelinearnosti i otvorenog svijeta.

Još uvijek nije službeno potvrđeno, ali očekuje se da će ovo biti prva Call of Duty igra koja će biti lansirana i na pretplati (Game Passu).

Službeno predstavljanje novog Call of Dutyja zakazano je za 9. 6.

Komentari (3)

  • SanKa

    23.05.2024 - 09:24

    story wise me ovo zanima jer uvijek sloze dobru pricu..pogotovo black ops 1 sa vietnamom je bio show…ali ne ocekujem nesto previse od same igre, vjv ce bit jako kratka i fokus ce bit na jebenim sezonama i MP

    • Senf0

      @SanKa, 23.05.2024 - 10:38

      treyarch uvjek ima dobru pricu

    • SanKa

      @Senf0, 24.05.2024 - 12:21

      infinity ward jos bolju 🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?