HCL.HR

Call of Duty: Modern Warfare moći će se nabaviti u paketu s PlayStationom 4

Pero Mlinar 07.10.2019.   •   1 komentara   •   Tehnologija


Call of Duty: Modern Warfare bit će zadnja u nizu igara koja će biti dostupna u paketu s PlayStation 4 konzolom.

Call of Duty: Modern Warfare izlazi 25. 10., a kao što je to često slučaj s većim naslovima, i ovaj će dobiti posebni, njemu pripadajući paket s PlayStation 4 konzolom. Ali neće to biti jedan od onih grafički izmijenjenih PlayStationa  – Modern Warfare bundle sastojat će se od obične, crne konzole uz koju će dolaziti kontroler i igra na Blu-Ray disku.

Iako će se načelno moći nabaviti tri varijante paketa – s modelom PlayStationa  4 od 1TB, 500GB te s PlayStationom 4 Pro – u domaćim trgovinama trebala bi biti dostupna samo varijanta PS4 Slim modela od 1TB. Ako vas zanimaju drugi modeli, vjerojatno ćete morati naručivati preko interneta.

Sami paketi će u prodaju biti pušteni na dan kad izlazi igra – 25. 10. Hoće li već tada biti nabavljivi u domaćim trgovinama ipak je nešto što vjerojatno ovisi o konkretnom prodavaču.

Komentari (1)

  • Tomislav88

    07.10.2019 - 21:59

    Ne kuzim zasto za nase trziste balkansko ne dostave ps4 pro 1TB… samo se slimice stancaju ko na traci… mislim donekle kuzim jel je jeftinija varijanta ali ja sam siguran da bi i pro naso put do svojih kupaca… ja sam jedva sebi prosle godine nabavio ps4 pro spider-man edition u crvenoj boji… zovrm sve domenice u zg nisu imali to izdanje bakraju najdem u svijet media ducanu i to u dubravi zadnju konzolu 3300kn sam je platio ako se ne varam i extra sam zadovoljan s njom… dobro dojdu viska rama da iz igre u mebi home screen ujdes bez imalo lagova itd…

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?