HCL.HR

Sljedeći DLC za Call of Duty: WWII vodi nas u Dunkirk

Zoran Žalac 28.03.2018.   •   1 komentara


Sledgehammer Games otkrio je prve detalje o drugom po redu DLC proširenju za svoj Call of Duty: WWII, koje stiže već idućeg mjeseca.

Call of Duty: WWII uskoro će dobiti svoj drugi paket dodatnog sadržaja koji se plaća. Nakon Resistancea novi će DLC biti The War Machine, a igrače će odvesti na nova ratišta, uključujući neka i izvan Europe. Ovo proširenje bit će dostupno od 10. 04. za PlayStation 4, a za ostale platforme vjerojatno mjesec dana kasnije.

The War Machine donosi nam jednu novu misiju za War mode. Bit će to Operation Husky u kojoj ćemo na lukama Palerma i Napulja morati ukrasti osjetljive dokumente, a zatim i počistiti zračnu opasnost kako bi Saveznici mogli nastaviti s invazijom na Siciliju.

Osim nove misije bit će tu i tri nove mape za mape za glavni multiplayer mod. Mapa u Egiptu po prvi put u CoD: WWII odvest će nas izvan Europe do drevnih ruševina u Gizi. Zatim slijedi mapa u Dunkirku, gradiću koji bi vam trebao biti poznat ako ste gledali istoimeni film C. Nolana. Zadnja mapa je V2, poligon za razvoj raketa, uska, brza mapa na kojoj će se odvijati sukobi relativno bliske i kratke distance.

Ni Zombi mod neće ostati zakinut u ovome DLC-u te će biti proširen misijom The Shadowed Throne. Čini se da bi ovo trebalo biti finale moda s obzirom da se odvija u srcu Berlina pred sam kraj rata.

Označeno sa: ,

Komentari (1)

  • _FABO_

    29.03.2018 - 00:03

    DUNKIRK YESSSSSSSSSSS, ZATO VOLIM COD I WW2 OBOZAVAM SVE FILMOVE VEZANE UZ WW2 A OVAJ DLC CE BITI ,PO MENI, ZAKON SAMO ZATO JER JE JEDNOSTAVNO *.? DUNKIRK

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?