HCL.HR

Capcom nam pokušava nešto reći o Resident Evilu 7

Juraj Bevandić 03.07.2016.   •   2 komentara


Capcom je članovima svog Ambassador programa poslao kriptični mail koji je brže-bolje razmontiran u potrazi za informacijama o novom Resident Evilu. Nama ništa nije jasno, što vi vidite iz ovoga?

resident-evil-7-finger

Capcom je na ovogodišnjem E3 sajmu predstavio Resident Evil 7 i odmah potom izbacio demo iz prvog lica na PS4 konzoli. Sam demo nam nije otkrio puno, a i Capcom je potvrdio da niti lik ni setting iz demoa neće biti u konačnoj igri, a i sumnjamo da će igra biti iz prvog lica, ali ima još nekoliko neriješenih misterija iz tog kratkog prikaza.

Ovaj prst koji je Igor pronašao oko trinaeste minute u našem videu, pronašli su i brojni drugi igrači u svojim prelascima i od tada pokušavaju skužiti čemu taj prst služi. Mail koji je Capcom jučer poslao svojim ambasadorima potvrđuje da prst ne služi ničemu, ali da bi mogao u budućnosti imati svoju svrhu. Pogledajte mail u cijelosti, pa nam javite što ste vi pronašli u njemu.

Nama ova poruka i prst na njoj govore samo da ćemo tek vidjeti što taj prst znači, ali zanimljivo je da je prst postavljen na stranici kalendara koja pokazuje mjesec rujan (op.au. ne znamo koje godine) dok je sâm prst otprilike uperen na 14. ili 15. rujna, kada počinje Tokyo Game Show. Znači li to da ćemo dobiti više informacija na sajmu u Japanu?

Bilo bi fora da Capcom nadogradi demo u rujnu i napuni ga novim tragovima i informacijama o igri koje moramo sami otkriti. Samo se nadamo da bi u tom slučaju napravili verziju i za ostale platforme, da ne bi samo Playstation igrači imali priliku njuškati za tragovima.

Koja je vaša teorija o novom Resident Evilu?

Komentari (2)

  • SemirTheChosen

    03.07.2016 - 19:34

    Prst počinje da se trese u inventaru kada dođete do prolaza (koji je na izlazu iz kuhinje i vodi do ormara sa katancom u kojem je video kaseta) na kojem vas je prije prepala lutka koja padne pred vas i kraj telefona na katu koji zazvoni se prst počne tresti u inventaru,pa izgleda da če prst kasnije u igri služiti kao neka vrsta kompasa koji će vas voditi od određenih hot spotova do ciljeva prema kojima trebate ići da biste napredovali ili otkrili neku tajnu!

  • mr.labud

    04.07.2016 - 00:40

    Potvrdjeno je još davnih dana kako će ovo biti igra iz prvog lica. Meni osobno je to loše, ali hajde Sacekat ću. Resi mora imati svoje likove Chris, Leon, Claire, Wesker… Ovo što će biti iz prvog lica je vjerojatno super za PSVR za što je exclusive. Baš me zanima taj re7. Posto ne znamo ništa o igri. Niti kako izgleda, niti o čemu se tu radi, ništa. Onaj demo je totalna glupost. Izbacili su nešto što nema NIKAKVE veze s igrom. Veliki sam fan RE stoga očekujem doata od ovog djela posto napokon radi tim koji je radio na re 5,2 i revelations.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?