HCL.HR

Čini se da bi Uncharted za PC mogao doći tek na jesen

Zoran Žalac 25.06.2022.   •   3 komentara


Jedan od potencijalnih datuma izlazaka za PC verziju igre Uncharted: Legay of Thieves već je promašen, a najnoviji upućuje na svojevrsnu odgodu do jeseni.

Sve do nedavno vjerovalo se kako bi Uncharted: Legacy of Thieves na PC platformu mogao doći u šestom mjesecu. Na Epic Games Storeu je kratko bio naveden datum 20. 6., no taj je datum došao i prošao, a Unchartedu na PC-ju još uvijek nema ni traga ni glasa. Prethodno se isto tako spominjao 15. 7. u bazi podataka na Steamu, ali sada je i taj podatak izmijenjen.

Novi datum koji se navodi upućuje na svojevrsnu odgodu. Ako je istina ono što stoji u bazi podataka na Steamu, Uncharted na PC stiže tek krajem godine – 19. 10. Nije to još službeno dok se Sony ne oglasi, ali je moguće da je igra naletjela na neke izazove u prelasku na PC. Naime, Uncharted će biti prva igra Naughty Doga koja se službeno pojavljuje na PC-ju, kao i prvi slučaj korištenja njihovog internog enginea na PC platformi.

U slučaju da je ovo istina, PC igrači će ranije dobiti Marvel’s Spider-Man Remastered (12. 8.), iako je dolazak te igre na PC bio najavljen kasnije od dolaska Uncharteda.

Komentari (3)

  • TheCroWolff

    25.06.2022 - 10:17

    Super eto doći će I onaj Spiderman I last of us 1 uskoro ist eto ….nemam nis protiv da igre idu na PC zast ne uostalom ni sony lud valjda da kaže nec I baci pare ..uostalom jedino tak mog sakupit pare za neki studio da kupe..ja sam ionako uzeo taj playstation jel et nec razmisljat o grafama,windows I ostalim glupostima oc da ukljucim sam I picim I da me za sve to boli briga et …

  • Maki124

    25.06.2022 - 23:29

    Najbolje je vreme da bilo koja igrica izadje je leto oupste nema smisla jer i spajdermen izlazi istog meseca

    • Markus Krez

      @Maki124, 26.06.2022 - 15:47

      Prije ili poslije odigraš sve. Osobno igram remastere starih igara i još imam puno špageta za pojesti da to sve dovršim. Imam 46 godina a počeo sam igrati s 5 godina na ZX Spectrumu i bavidi se 3D Programiranjem. Radio sam recimo Saboter za Spectrum (jedan od mnogobrojnih developer level dizajner).

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?