HCL.HR

Igra koja spaja BioShock i Prince of Persia serijale izlazi u petom mjesecu

Zoran Žalac 03.04.2018.   •   6 komentara


Avantura iz prvog lica zvana City of Brass pojavit će se u prodaji na PC-u i konzolama od idućeg mjeseca.

Prošle godine tvorci BioShock igara u sklopu svog novog studija Uppercut Games predstavili su nam igru City of Brass, koju smo zbog arabijskog ugođaja odmah vidjeli kao spoj nespojivoga – dijete BioShocka i Prince of Persia serijala. Igra je prošle jeseni izašla u Early Access modelu na PC-u te je pokupila odlične reakcije igrača, a developer je danas objavio kako se u aktivnom razvoju neće zadržati još dugo.

City of Brass moći ćemo zaigrati u punoj verziji od 04. 05. ove godine i to na PC-u te PS4 te XBOX konzolama. Igra će nas poslati u mitski metropolis u ulozi lopova koji će tragati za drevnim blagom skrivenim negdje u ruševinama tog grada. Glavna oružja bit će oštrica i bič, a neprijatelje će nam predstavljati legije prokletih duša.

Specifičnost igre bit će “Blessings & Burdens” sustav s kojim će igrači moći modificirati svoje izglede za uspjeh. U prijevodu, težina igre definirat će se ovisno o tome koliko blagoslova i opterećenja date svom liku. Zanimljivo je i kako će City of Brass imati element interaktivnosti u streamu putem Microsoftovog Mixera te će gledatelji streameru moći pomagati ili mu stvarati nove neprijatelje prilikom igranja.

Označeno sa: ,

Komentari (6)

  • darijoman

    03.04.2018 - 18:55

    Ovo je već druga igra koja nema nikakve veze sa Bioshockom. Prva je bila neki mix. Bioshocka i La Noire a sad ovo. Iako je razvojni studio Bioshocka upleten tu, igra ajd zbog ugođaja može biti kombo Princ of Persie ali sa druge strane baca više na Shadow Warrior nego Bioshock

  • JohnSence

    03.04.2018 - 19:09

    nadam se ce malo izgladiti igru jer izgleda mi čudnjikavo

    • Saren

      @JohnSence, 03.04.2018 - 19:47

      Nadam se da se varam al slazem se izgleda cudno malo i ne bas ispolirano previse…. Vise bih rekao da mi se cini kao Sea of Thieves combat meets Prince of Persia. Al kao sto rekoh nadam se da sam u krivu.

    • JohnSence

      @Saren, 04.04.2018 - 10:14

      e savrsena usporedba, hvala ti

  • moordrak

    04.04.2018 - 13:00

    Klasična, zdravo-seljačka-no-brainer rezalica svega što se miče po ekranu. Krasno nešto za stavljanje mozga na pašu poslije posla! Je’l tko poklanja PS4 verziju?! Eto da se i ja odma’ ogrebem! Još jedan uništavač botuna, a tako sam lijepo reparirao controllere. Nego, moram to iskomentirat’: City of Brass ima veze sa Bioshockom k’o krava sa baletom. Zašto pobogu FPS, a ne TPS?! Ljudi, ne igram ovo na 10″ tabletu nego na 55″ dijagonale jeste li vi normalni?! Pa nismo u j*benoj 2001. sa akvarij televizijom! Vrat će me uklještit’ !

    • JohnSence

      @moordrak, 04.04.2018 - 17:19

      Hahahahahhahahaah hjoj

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?