HCL.HR

Članovi EA i Origin Accessa mogu zaigrati Mirror’s Edge Catalyst pet dana prije ostalih

Igor Belan 23.05.2016.   •   5 komentara


Pretplatom na EA, odnosno Origin Access dobit ćete priliku besplatno provesti šest sati u Mirror’s Edge Catalyst i to pet dana prije svih ostalih igrača.

me-catalyst

Mirror’s Edge Catalyst izlazi početkom sljedećeg mjeseca za obične smrtnike, no oni obični smrtnici koji su se pretplatili na EA, odnosno Origin Access uslugu dobit će priliku zaigrati igru pet dana ranije od svih ostalih. I to potpuno besplatno (ako ne računate cijenu pretplate na uslugu).

Riječ je dakle o trial verziji Mirror’s Edge Catalysta koja je ograničena na ukupno šest sati igranja. Interesantno je da je EA u prijašnjim ovakvim akcijama svojim pretplatnicima davao besplatne trial verzije igara ograničene na 10 sati besplatnog igranja, dok su novi Mirror’s Edge odlučili ograničiti na svega šest. Što nam to govori o trajnosti igre? Pretpostavljamo naravno da EA ne želi da igrači mogu prijeći cijelu igru kroz trial izdanje, jer pretplatnicima nudi i 10% popusta na kupnju cijele verzije, no zašto su je ograničili baš na šest sati? Možda zato jer traje svega 10 sati? Ma nećemo se sada igrati vidovite babe Zorke, ali mislim da m ožemo sa sigurnošću reći da će priča novog Mirror’s Edgea trajati duže od šest sati.

Molim lijepo? Niste pogledali naš video komentar iz bete Mirror’s Edge Catalysta? SRAMOTA! Evo ga opet:

Komentari (5)

  • psycho01

    23.05.2016 - 19:05

    Bezveze bar po viđenom.

  • niksa_91

    23.05.2016 - 19:16

    recimo 10 sati za NFS nikad nisam ni iskoristio do kraja. Tako da vjerojatno postoji neka statistika. I za unravel isto, ona dva nivoa pređeš za kojih sat..možda manje. tak da.. ok je satnica =D

    • baDarmageddoN

      @niksa_91, 23.05.2016 - 19:23

      Da. Za mnoge igre je 10 sati dovoljno a za NFS je stvarno previše. A u prvih sat vremena zatvorene bete te igre sam se toliko radovao povratku u Underground stil. Na žalost, ove igra je ista da li ju igraš 10 minuta ili 10 sati. Ne daje nikakvog motiva da ju igraš.

  • adin_trako

    23.05.2016 - 22:08

    tih 10 sati samo sam potrosio na garden warfare 2

  • drazensi

    24.05.2016 - 06:49

    Igrao betu ovog cuda. Ne bi kupio ni za 1 dolar. 1. dio mi je bio puno bolji.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?