HCL.HR

Poznati su datumi prvog testiranja Call of Duty: Modern Warfare 2, evo kad će se igra moći isprobati

Dominik Vadas 08.08.2022.   •   4 komentara


Call of Duty: Modern Warfare II uskoro kreće u beta testiranje, a dobili smo prve informacije o onome što će se igrati. Također je najavljena i posebna prezentacija Call of Duty: Next.

Call of Duty: Modern Warfare izlazi krajem desetog mjeseca ove godine, a za sve one koji ne mogu toliko čekati najavljena su testiranja koja će započeti sredinom devetog mjeseca.

Pristup testiranju dobivate ranije ako ste naručili igru. Tu treba napomenuti da kodove za pristup testiranju dobivate kroz Activisionov korisnički račun, što znači da ne morate igru testirati na platformi za koju ste ju naručili. Na primjer, ako ste naručili igru za PC, možete ju testirati ranije i na PlayStationu.

Prvi na red dolaze igrači na PlayStation 4 i 5 konzolama koji su naručili igru. Za njih testiranje započinje već 16. 9. i trajat će do 20. 9., s reprizom 22. – 23. 9. Igračima na PlayStationu koji nisu naručili igru testiranje će biti otvoreno od 18. do 20. 9.

Ovdje treba naglasiti kako vam za testiranje Modern Warfarea 2 neće trebati aktivna pretplata na PS Plus.

Potom slijede igrači koji su igru naručili na Xbox konzolama i PC-ju – oni će moći zaigrati od 22.9. Konačno, svima će testiranje Modern Warfare 2 na svim platformama biti otvoreno u periodu 24. – 26. 9.

Testiranje će se odvijati u formatu 6v6 mečeva, a igrat će se na novoj mapi Marina Bay Grand Prix, tj. na stazi gdje se utrkuju bolidi Formule (1). Više o toj stazi doznat ćemo 15. 9. za kad je zakazan Call of Duty: Next – prva specijalizirana emisija za buduće sadržaje Call of Duty igara.

Osim demonstriranja nove mape i punog multiplayera iz Modern Warfare 2, u toj ćemo emisiji čuti prve detalje o sljedećem Warzoneu te mobilnoj verziji Call of Duty: Warzonea.

 

Komentari (4)

  • Usputbudireceno

    08.08.2022 - 11:34

    Izlazak COD-a MW2 2009. – wooooooo, kakva ludnica, clan warovi, trickshotevi, one glupe montaže s Evanescence glazbom, ludilo. Sama igra muški spetnaz i rangersi ili tko već, normalne pljuce, neke overpowered neke shit, skinovi koji ne narušavaju stil igre. Ekipa s piratskog AlterIWneta pokojnog.

    Izlazak COD-a MWII 2022. – ohhhhh nooooo, anyway….

    • seizure91

      @Usputbudireceno, 08.08.2022 - 12:07

      Kakva nostalgija alterIWnet, sjecam se kad je server bio u banani pa se skupljala donacija da pređu na novi server, brzo su skupili lovu. Koliko sati i sati igranja.

    • Usputbudireceno

      @seizure91, 08.08.2022 - 12:15

      Nas je u klanu bilo 30 iz hrvatske, većinom sirotinja na slabim kompovima koja nije mogla ni pomislit da traži starce para za original. Mi smo imali klan SWAT, sjećam se jednih CMC klana, i njih je bilo 30tak. Kad je AlterIWnet pao da smo prešli na nešto slično ali se onda moralo baš na servere tražit, na AIW je bilo ono kao na orginalu na Find game. Mislim da je igra bila intenzivnija dok su svi letali s UMP45, do ljeta 2010 su svi igrali Clan Warow s Interventionom, nisi mogo ni jedan Search and Destroy na Faveli odigrat da neki glupan, uključujuć i mene nije probo final kill trick shoot napravit. Pas mater nostalgije.

    • seizure91

      @Usputbudireceno, 08.08.2022 - 14:59

      Baš, nije se imalo para za original ni za neki bijesniji komp. AlterIWnet je imao lobby matcheve pa je to bilo bolje nego serveri, na serverima svaki je svoja pravila vrtio, a u lobby je bilo kao original.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?