HCL.HR

Control će se stvarno spojiti sa svijetom Alana Wakea

Stjepan Fikter 12.09.2019.   •   3 komentara


O teorijama kako događaji iz Alan Wakea spadaju i isti svemir u kojemu se odvija Control dodatno su potvrđeni sa slikom druge plaćene ekspanzije.

Početkom mjeseca Hrvoje je bio inspektor koji je prekontrolirao Control i dao mu vrlo visoku ocjenu. Ništa čudno jer je u pitanju fantastičan uradak u režiji tvoraca Max Payena i Alan Wakea. Ono što je posebno zanimljivo kod igre je njezin svijet, a tijekom istraživanja tog svijeta, vidjeli smo reference na njihove prijašnje naslove od kojih se najviše ističe avantura pisca Alana Wakea.

No, zašto je sve to dodatno interesantno? Naime, u objavljenom planu izbacivanja novoga sadržaja za dotičnu igru, uz besplatni dio nalaze se i dvije ekspanzije koje će se plaćati. Naravno, prvo će na red doći ono što će biti dostupno svim vlasnicima igre, a to je Photo Mode koji će biti spreman ove jeseni.

Za posljednji mjesec u godini planira se izbacivanje novog gameplay moda pod nazivom Expeditions. Riječ je o izazovnom end-game sadržaju u kojemu ćemo pomoći šefu osiguranja istraživati misteriozni Formation i njegovo neobično okruženje. Kako kreatori igre kažu, ovdje će nas dočekati neki od najboljih izazova koje Najstarija kuća može staviti pred nas.

Zatim, početkom iduće godine stiže prva ekspanzija The Foundation koja će biti vremenska ekskluziva za PS4, a nakon toga dolazi na PC te Xbox One. Ovdje će se po nalogu Odbora istraživati što se nalazi ispod Biroa i možemo očekivati kako će stvari postati veoma čudne.

Druga ekspanzija pod nazivom AWE planirana je za sredinu iduće godine i bit će dostupna na svim platformama u isto vrijeme. S ovom ekspanzijom odlazimo u Investigations Sector odnosno novi dio Najstarije kuće u kojemu se pobliže ispituju AWE ilitiga Altered World Events. Svi koji su igrali Alan Wakea, zasigurno će i prepoznati nešto sa slike koja je pripremljena za navedenu ekspanziju, pa tko zna, možda i Alana sretnemo tamo negdje.

Označeno sa: ,

Komentari (3)

  • Demon90

    12.09.2019 - 10:58

    A mozda mu napokon dadnu zavrsetak.

  • TitanShifter

    12.09.2019 - 12:36

    Alan Wake je jedan od boljih horora koje sam igrao sa jako zbrzanim krajem. Nadam se da cemo nekad docekat i taj nastavak.

  • funky0308

    15.09.2019 - 11:35

    Uopce mi Control nije sjeo kako sam mislio da hoce. Kupio sam i bas mi je zao sto jesam. Ocekivao sam puno bolju igru. Control mi je u pocetku bio zanimljiv ali nakon svega dva sata igre mi je dosadila igra. Probao sam je ponovno igrati, natjerati se jer si sve razmisljam biti ce zanimljivija ali ne…bas mi nije dobra. Igra mi se i cudno ponasa, ne radi dobro, odnosno cudno nekako izgleda. Daleko je to od onoga cemu sam se nadao od Remedia. Po komentarima se da zakljuciti da nisam jedini..gotovo da nitko ni komentira ili prica o igri

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?