HCL.HR

Crash Team Racing: Nitro-Fueled više neće dobivati nove staze i modove

Zoran Žalac 17.02.2020.   •   10 komentara


Sljedeća sezona Grand Prixa u CTR: Nitro-Fueled ujedno će biti i zadnja koju će igrači dobiti od tvoraca igre.

Crash Team Racing: Nitro-Fueled do sada je imao prilično bogatu podršku što se tiče dodatnog sadržaja nakon izlaska igre. Ukupno je održano sedam Grand Prix sezona kroz koje je igra dogurala do 40 staza, preko 50 likova, 40 vozila i 320 kostima za likove. No, igra nije Fortnite da traje vječno pa su iz Activisiona najavili kako će osmi Grand Prix ujedno biti i zadnji za CTR: Nitro-Fueled.

Dobra vijest u tome jest da će taj zadnji Grand Prix biti veliko finale s izdašnom količinom sadržaja. Stiže tako novi sustav izazova za sve pojedinačne modove, a u Pit Stop se vraćaju predmeti iz prijašnjih Grand Prixova. U Time Trial utrkama moći će se vidjeti rezultati ekipe iz Beenoxa, koja je napravila igru, a ako nadmašite njihovo vrijeme na svim stazama, dobit ćete posebnu nagradu.

Iako Grand Prix završava, još uvijek će igra dobivati pojedinačne nove sadržaje, uključujući nove vozače i kartove. Jedino čega neće biti jesu nove staze i modovi – tu podrška staje sa zadnjim Grand Prixom.

Komentari (10)

  • Filip Zorić

    17.02.2020 - 12:20

    Mislim, sadrzaja sada ima dosta – ali svejedno je ovo razocaravajuce. Igra je izasla prije nesto vise od pola godine i Activision vec implementira onu taktiku ustede novca? Ovo je ekvivalent toga da Overwatch prestane dobivat nove mape 6 mjeseci nakon izlaska. Kuzim da CTR nije najpopulatniji naslov na svijetu, ali svejedno je ovo disappointing.

    • Sinek

      @Filip Zorić, 17.02.2020 - 15:23

      ekvivalent je al kuzis da nije ekvivalent… kad bi overwatch zaradjivao kao i ctr davno bi prestao dobijati novi sadrzaj…
      razvoj novih stvari kosta, igra nema live service potencijal, i ovako ima dovoljno sadrzaja za dvije igre, to je to, nitko nije iznenadjen
      activision ima milijun grijeha ali remake ctr-a nije jedan od njih… i kakva je to taktika ustede novca??

    • Filip Zorić

      @Sinek, 17.02.2020 - 18:25

      Pa ono, nije CTR neki mega hit – ali ne bih rekao da nema live service potencijal. I napisao sam kako kuzim da nije najpopularniji naslov, ali mislim da se tu dalo napravit jos toga.
      I da, ista taktika ustede novca kao kod npr. uzurbanog izbacivanja propalog remastera Warcrafta i otpustanja 800 ljudi. Ocito je da Activision zeli srezat troskove – sami su porucili Blizzardu da zele manje popratne potrosnje i vise izbacivanja igara.

  • Tony Ghost 1811

    17.02.2020 - 12:55

    Jos malo i potpuno cu ohalditi od gaminga ä.

  • Beli

    17.02.2020 - 15:36

    Hoće li ovo ikad doći na PC? Zna li neko?

  • 312AE

    17.02.2020 - 15:36

    Po mom ok, igra ima dovoljno sadržaja i ovakva vrsta igre nije nikad niti trebala biti zamišljena kao service. Sve to ljepo da su ju na taj način proširavali, ali ono, pustite ljude da igraju. Nemože svaka igra biti service.

  • Oblakoder

    17.02.2020 - 16:25

    Dzabe sve kad se igra vrti u jadnih 30fps tako da neka hvala. Eventualno PS5 verzija da se igra kako dolikuje 🙂

  • andjel

    17.02.2020 - 17:01

    ne može se prigovorit što će prestat raditi nve staze, ono što su dali nakon izlaska igre je bilo puno više nego što sam mogao i sanjati

  • KidacMamice

    18.02.2020 - 04:09

    Ma za ekipu i splitscreen i vise nego dosta!

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?