HCL.HR

Nadolazeća ekspanzija za Crusader Kings 3 odgođena do 2022.

Lovro Maroševac 27.10.2021.   •   0 komentara


Royal Court DLC trebao je izaći ove godine u sklopu prvog velikog DLC-a za naslov Paradox Interactivea, no odgođen je za sljedeću godinu.

Ranije ove godine u petom mjesecu Paradox Interactive najavio je dolazak prve velike ekspanzije za Crusader Kings 3, igru iz 2020. godine. Naziva Royal Court, ovaj DLC nije dobio točan datum izlaska, ali očekivalo se da će izaći ove godine. Međutim, Paradox je to opovrgnuo u priopćenju na vlastitom forumu.

Royal Court trebala bi biti ekspanzija koja će donijeti značajne promjene u igru, stoga developerima treba više vremena da ju do kraja razviju. U trenutnom stanju jednostavno nije igriva i puna je bugova koje treba riješiti i ispolirati. Radi toga, izlazak se očekuje u 2022. godini, no i dalje bez konkretnog datuma.

Crusader Kings 3 će Royal Courtom dobiti nadograđen sustav kulture koji će dopustiti korištenje više jezika, ali i pomoću kojeg će igrači moći naučiti nove. Dodana će biti i 3D prijestolna dvorana u kojoj će igrači moći održavati sastanke i sudove sa svojim vazalima i dvorjanima. To su samo neki od noviteta koji stižu u novoj ekspanziji, ali i bez iste se Crusader Kings 3 može igrati jer vam igrin sadržaj ne daje osjećaj podređenosti DLC-jevima.

Crusader Kings 3 izašao je u devetom mjesecu 2020. i postao jedna od najbolje ocijenjenih igara te godine. Nove mehanike igre, moderan pristup i bogati sadržaj omogućili su spomenutom naslovu da se probije u sam vrh igara koje morate zaigrati, dok vam u isto vrijeme pruža osjećaj zadovoljstva kroz mijenjanje povijesti.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?