HCL.HR

Cura pojela stonogu da bi osvojila konzolu

Zoran Žalac 23.07.2018.   •   10 komentara   •   Zanimljivosti


U sklopu promocije nove Tomb Raider igre na Comic-Con sajmu dijelila se Xbox One konzola, ali samo za one hrabre koji su bili spremni nahraniti se jednom nevinom stonogom.

U novoj Tomb Raider igri Lara će morati preživjeti svakojake situacije u južnoameričkoj džungli. U to preživljavanje valjda ulazi i hranjenje različitim insektima, doduše – ne kao mehanika unutar same igre jer u Tomb Raideru nikad ne razmišljamo o tome što Lara jede.

No, jedna je cura ipak morala dobro razmisliti hoće li na promociji Shadow of the Tomb Raidera pojesti stonogu – ni više ni manje. Naime, to je bio zadatak za osvajanje Xbox One X konzole na tomboli u sklopu Comic-Con sajma.

S obzirom da se ipak radi o najskupljoj konzoli na tržištu, (ne)sretna djevojka odlučila je pojesti pripremljeni objed. Kad kažemo pripremljeni, to znači da stonoga, srećom, nije bila živa. Anonimni izvori tvrde da čak nije ni patila prije smrti nego da je vodila dosta ispunjen život.

Sretna osvajačica konzole odmah se pohvalila ovim životnim dostignućem na redditu, jer je Xbox One X ipak bio glavna nagrada na ovoj čudnoj tomboli. Među ostalim nagradama nalazila se sama Shadow of the Tomb Raider igra, pretplata na Xbox Live, besplatna cuga, siva majica i drugi nasumični artefakti.

Na našu žalost, ili sreću, ovisno o tome kako to gledate, bizarni čin probavljanja stonoge nije zabilježen kamerom, ali u sljedećem videu možete osjetiti ugođaj koji je vladao dijelom sajma gdje se prezentirala nova Tomb Raider igra.

Komentari (10)

  • TheGreatIdiot

    23.07.2018 - 12:26

    Da to nije kći od onog Gryllsa? Kaj, njima je to normalni desert 😛

  • goldfinger

    23.07.2018 - 12:36

    Koja bedastoća….Sve u svrhu biznisa & promocije.Valjda je i ta stonoga bila napravljena od čokolade ili nečeg sl.Jbg.,bitan je samo show i ništa drugo…

  • Apocalypse4987

    23.07.2018 - 12:46

    Da je doša neki kinez, onda ne bi ima puno problema, besplatan ručak i xbox konzola.

  • vragec25cro

    23.07.2018 - 13:36

    Pa za 600-700 euri se isplati pojesti stonoga .50euri potrošiš na piče da ispiješ gorak okus i ostalo ti ostane za novu grafičku kad prodaš xbox 🙂

  • Robotz

    23.07.2018 - 14:23

    Sada moze da uziva u svim exluzivnim naslovima koje nudi Xbox,oh wait….

  • chupacabra1

    23.07.2018 - 21:29

    Nakaradno.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?