HCL.HR

Glavni dizajner gameplaya u Cyberpunk 2077 napustio CD Projekt RED

Zoran Žalac 22.03.2021.   •   75 komentara   •   Industrija videoigara


Cyberpunk 2077 ostao je bez vodećeg dizajnera gameplaya nakon što je Andrzej Zawadzki napustio ekipu CD Projekt RED-a.

Ne znamo kakva će poboljšanja u gameplayu dobiti Cyberpunk 2077, ali znamo da ih neće inicirati dosadašnji dizajner gameplaya Andrzej Zawadski. On je upravo najavio da se nakon osam godina rada rastaje s CD Projektom. Nije poznato odlazi li iz ekipe svojom voljom ili tuđom, ali je poručio kako mu je bila čast raditi za taj tim i da će zauvijek cijeniti koliko je toga naučio tijekom svog boravka u poljskom studiju.

Zawadski je u CD Projektu prošao nekoliko pozicija, a dizajniranjem gameplaya počeo se baviti 2016. godine upravo s Cyberpunkom 2077. Tijekom višegodišnjeg razvoja te igre radio je još i na poziciji RPG koordinatora, a zadaću glavnog dizajnera gameplaya preuzeo je početkom 2020. godine.

Komentari (75)

  • Bronson

    22.03.2021 - 17:27

    Ne znas je li dobra ili losa vest s obzirom na stanje CP..

  • JCD-Bionicman

    22.03.2021 - 17:42

    I ja bih odustao da mi neko unisti sve snove, sav rad i trud na igri koja je trebala biti najbolja igra na svetu koja je izbacena par godina pre nego sto je trebala biti. Ne vredi raditi za morone koji ne cene tvoj rad i trud, morone zeljne novca koji ne znaju da upavljaju samim sobom, a da ne pricam tek o radnicima. Da su hteli ovakvu igru mogli su je izbaciti i 2015.
    Nego su svi oni mislili kako ce ovo biti savrsenstvo,posvetili su se maksimalno detaljima i osmisljavanju celog sveta i mehanika ali to nisu zeleli oni “gore”…
    Igra je jos u beta fazi i mnogo joj fali do pune verzije, a trenutni bugovi samo bacaju senku na to koliko je igra zaista losa i nedovrsena.

    • kebbab

      @JCD-Bionicman, 22.03.2021 - 18:04

      Pa ako 8 godina nije uspio napraviti igru kako treba, to znaci da je sam sebi uništijo snove.!?

    • XLBanana

      @kebbab, 22.03.2021 - 18:31

      Na igri je rađeno 4 godine hoćete li to više utuviti u glavu. Najavljena je pre 8 godina, a pravljena 4.

    • Bronson

      @XLBanana, 22.03.2021 - 19:07

      Hocete vi utiviti da je konceptualni deo isto rad na igri, nije mogla biti najavljena da nije postojao odredjen rad na igri barem u vidu ideje.. Poslednjih 4 godine je radjeno “intenzivnije” ali u globalu je igra radjena 8 godina, ne lupajte gluposti. O tome da 4 godine takodje nije malo necu ni spominjati.

    • XLBanana

      @Bronson, 22.03.2021 - 19:59

      Pa svaka igra mora da ima koncept pre izrade. Ne može da nastane ni od čega. Svaka igra ima koncept pre izrade. Ne može developer da kaže “E danas radimo gameplay” i samo uzme i napravi.

    • SonOfZeus

      @XLBanana, 23.03.2021 - 11:25

      Provjeri si slobodno Wikipediju i shodno stranice kada je zapravo započet rad na igri. I pre development se računa kao dio developmenta. To sto su oni scratchali većinu napredtka te tek posljedično dodali lik Keanu Reevesa nije problem nas gejmera.

    • Bronson

      @SonOfZeus, 23.03.2021 - 11:54

      Oni misle da je smisljanje izgleda sveta, likova, price i kako ce to sve uopste da funkcionise zajedno lako i da nije deo developmenta.. Ja se bavim crtanjem i kada imam dobru ideju to mi je vec pola posla zato sto jelte znam da crtam pa znam. Isto vazi i za developere.

    • Cygarone

      @Bronson, 23.03.2021 - 10:17

      Ja kada vidim količinu gluposti koja se svakoga dana plasira na ovom portalu u vidu komentara poput vašeg… Dođe mi da kupim kartu u jednom smjeru za na Mars. Konceptualni dio i ideja nije isto što i rad na proizvodnji iste. Dakako da je ideja i draft, skica, concept art… Sve je to dio izrade igre. Ali brate mili, za napraviti igru nije dovoljno nacrtati lika i napisati priču. Tu su sati i sati rada na implementaciji istih u jednu cjelinu. Osobe poput vas, uobičajeni potrošaći nemaju niti približnu ideju o tome što je programiranje i izrada igara. Koliko je uopće truda uloženo. Zato nemojte lupetati gluposti da je 4 godine malo ili puno. Za nekoga tko se po prvi put hvata u koštac sa ovakvim žanrom igara… Treba uzeti u obzir da nemaju iskustva, pa im određeno vrijeme od 4 godine nije dovoljno da naprave kvalitetnu igru na razini nekog tamo GTA serijala. Koji postoji preko 20 desetljeća.

    • Cygarone

      @Cygarone, 23.03.2021 - 10:19

      Bez mogućnosti editiranja posta… Ispravak netočnog navoda. Preko 2 desetljeća. Da se ne bi lokalni policajci hvatali za dlaku u jajetu.

    • Bronson

      @Cygarone, 23.03.2021 - 10:26

      Mislim da trebas da kupis kartu podhitno uz obavezan pcr test naravno.. Ideja je najtezi deo stvaranja bilo cega, bez ideje dzaba sve! Najèlakse je posle ubaciti u igru zato sto svi big budget studiji imaju sposobne developere da naprave bilo sta ali ih ideje koce.è

    • PickleBoi

      @Bronson, 23.03.2021 - 12:52

      Držalo je vodu što si govorio do ove točke, zatim si rekao najveću glupost u povijesti čovječanstva

    • Bronson

      @PickleBoi, 23.03.2021 - 13:18

      Ju, ju opasne optuzbe.. Dokazi da nisam upravu? Ti mislis da gameplay ili bilo koji drugi dizajner iz Ubisofta ima manje znanja od nekog iz Rockstara pa pravi manje kvalitetne naslove? Probaj sam da smislis kako ce da funkcionise tvoja igra iz snova i uradi konceptualne crteze. Mislis da je teze bilo da se snimi film o Harry Potteru ili smisli zatim i napise knjiga o istom? Pametnjakovicu.

    • Bronson

      @Cygarone, 23.03.2021 - 10:29

      A za ovo da nemaju iskustva u stvaranju ovakvog zanra hhahaha bravo za tebe, Bas u ovom zanru imaju iskustva ljudi napravili Witcher 3! Ova igra nema veze sa Gta.

    • Bronson

      @XLBanana, 22.03.2021 - 20:15

      Upravo tako.

    • Strange Man

      @XLBanana, 22.03.2021 - 21:09

      Koliko god radili na igri, mislim, trebali su šutiti o tome. Tko ne kaže da nakon RDR2 Rockstar ne radi na GTA6, ali to rade pametno, u strogoj tajnosti. Ono šta mene smeta kod CDPR je da su skrivali verziju za stare konzole i uprava pohlepom za velikom zaradom ( samo za PS4 je bilo oko 3 milijuna prednarudžbi ) izbacili igru u kakva je. Da razjasnimo, igra je meni odlična i vidi se da za godinu dana biti još puno bolja i to je trebao biti izlazak igre po meni, sredina 2021. i naravno samo za PC, a kasnije za nove konzole.

    • Lazy

      @XLBanana, 22.03.2021 - 22:09

      Po mom bar 7 godina, sad do tebe je hoces uvaziti random misljenje clana hcla ili smisljati opravdanja za neke random likove iz CDreda…

    • XLBanana

      @Lazy, 23.03.2021 - 00:46

      O kakvom opravdanju pričaš? Ja sam baratam sa informacija. Ja ih nikad neću braniti niti dizati u nebesa, pogotovo za ono što su uraidli za konzole. Znali su kakva je igra na konzoloma i nisu trebali uopšte da je izbacuju. Meni smeta samo to preterano vređanje igre. Pre nego što sam je probao, dobijao sam sa svih strana komentare da nije uopšte igriva zbog, bagova a eto završnih je i imao sam manje bagova nego u drugim, ispoliranijim igrama. Prijatelj ga završio na običnom PS4. On je imao i loš FPS i ponekad sporija učitavanja, ali ono što se plasira na YT je preterivanje. Naravno, to što se nalazi na YT nije izmišljeno, desilo se, ali kao što i samo znaš, ako se nekom desi ne mora da će svima i norma priznati da su brzo sredili bagove jer je igra na izlasku bila bag a ne igra. Veruj mi, za godinu dana ćete svi igrati ovu igru i dizati je u nebesa. Btw Witcher 3 koji se smatra najboljom igrom ikad je imao 18 patchava.

    • XLBanana

      @XLBanana, 23.03.2021 - 00:48

      Završih*
      Moram*

    • Lazy

      @XLBanana, 23.03.2021 - 07:26

      …umjetna inteligencija, ponasanje likova u okruzenju, fizika, ponasanje(spawnanje) policije, “dosada” po gradu osim bas misija, neoptimizacija i tek onda bugovi, pa po meni bi trebali core igre mijenjati ili iako sam laik mogu to popraviti patchevima u sto sumnjam. Mozda sam pre vise i pre dugo bio nabrijan na igru pa me shebao overhype, ugl na PC-u, pocetak nomada i odmah frajeri lete po zraku, sjede na nevidljivim sjedalicama nasred ceste, kao dobar dan…ugl nakon, nez, 15 sati uninstall,i tjesim se instalam je kad poprave igru, a sto se tice Witchera, kao i prva dva sam presao uzduz i poprijeko, a zanimljivo je da do kraja Witchera 3 nisam imao niti jedan bug, al niti jedan, niti jednu stvar koja bi mi pokvarila igranje dok je CP bio fest tih p**rija. Al ajd mozd “poprave” CP. Htio bih vise tog napisati al radim…

    • XLBanana

      @Lazy, 23.03.2021 - 10:21

      Tačno policija i inteligencije jesu problem, a to sam već rekao. Što se tiče policije u sledećem ažuriraju će biti popravljeno, a što se tiče AI, čak je i bio dobar u borbi. Neprijatelji i saveznici su se ponašali baš onako kako sam očekivao, ali u gradu to ne valja. Npr kad uzmem i pucam u auto NPC će u 80% slučajeva da samo izađe i čučne (sa jedne strane je to jedan od mogućih scenarija u RL, jer ako bežiš može da te ubije, ali Koga boli uvo za tu vrstu realizma). U drugih 20% će izaći i pobeći. Ovo nije nešto što mi je pokravilo igru, ali zaista treba da se malo doradi. Što se tiče fizike, npr to je nešto za šta me boli uvo. Nikad u svom životu ne bih uzeo neko mrtvo telo i nosio do vode da bacim i vidim hoće li da potone ili će da pluta. Ostala fizika je solidna.

    • SonOfZeus

      @XLBanana, 23.03.2021 - 11:27

      Popravljeno. 🤣🤣 Nije popravljeno ako se usred pustinje dron teleportira par metara od tebe umjesto policajca. Dođe ti na isto. To nije fix, to je krpanje rupe materijalom koji nije namjenjen da drži.

    • XLBanana

      @SonOfZeus, 23.03.2021 - 16:50

      Nisam ispratio potpuno kakav su fix planirali, ali svakako bolje to nego da se policija teleportuje odmah iza tebe.

    • Bronson

      @Lazy, 23.03.2021 - 11:58

      Meni nije jasno zasto se cuti o tim problemima koje si nabrojao i prica se samo o bugovima i optimizaciji..

    • Lazy

      @Bronson, 23.03.2021 - 12:43

      Ma kuzis, jbo bugove, srž igre je upitan ili kako vec da se izrazim, sumnjam da to mogu popraviti, ma igra se trebala raditi jos godinu ili vise i mislim da bi to bilo to.A sad, sto je tu je, nadajmo se najboljem.

    • Bronson

      @Lazy, 23.03.2021 - 18:34

      I ja se nadam, ali mi ne uliva nadu da ce ubaciti stvari koje fale jednostavno ih je previse a za bugove ne sumnjam da ce popraviti. Bas sam se smorio kada je igra izasla igrao sam 10tak sati i ubedjivao sebe kako nije tako lose ali jednostavno jeste.

    • Bronson

      @kebbab, 22.03.2021 - 19:09

      Ma pusti, ljudi prevarili citav svet a pojedinci ih idalje brane..

    • Cygarone

      @kebbab, 23.03.2021 - 10:24

      Uništijo? Sjedi na mjesto, 1 iz pravopisa. Sve što vi rekli, što god napisali, koliko god bili u pravu ili krivu. Treba vas vratiti natrag u školske klupe. xD

    • razer1234559

      @kebbab, 23.03.2021 - 21:23

      Uništijo😂😂😂.

    • XLBanana

      @JCD-Bionicman, 22.03.2021 - 18:32

      Nedavno završio igru na PC-u. Imao sam do 5 bagova i svu si bili mali. Imao sam manje bagova u cyberpunku nego u ostalim triple A naslovima.

    • butjer1010

      @XLBanana, 22.03.2021 - 18:59

      Isto tako, igra je fenomenalna, ja sam imao 2 buga zbog kojih sam morao loadati na poziciju prije, i to je to. Pucanje tekstura kod nekih videa me nisu dirnuli niti mrvicu, tako da to neću niti zvati bugovima. O razmaženim derištima koji su pročitali da je igra u k zbog bugova, ne želim ovaj put niti riječi…..

    • Bronson

      @XLBanana, 22.03.2021 - 19:08

      Igra nema osnovne mehanike, bugovi su najmanji problem.

    • XLBanana

      @Bronson, 22.03.2021 - 19:57

      Šta nema? Hajde molim te reci mi pošto ja nisam primetio. Jedino što je meni u celoj igri smetalo je policija koja se spawna iza leđa, ali i to će biti popravljno vrlo uskoro. Samo mi reci jesi li igrao igru jer ako nisi ja na komentar odgovarati neću? Ako si ipak odigrao, možemo da razmenimo mišljenja.

    • Bronson

      @XLBanana, 22.03.2021 - 20:21

      Odigrao nisam, igrao dosta jesam. Mozes da mi verujes ili ne, na tebi je.. Imas mali milion videa na popularnoj platformi imena Youtube, rado cu ti ostaviti link ako zelis. Sada ces verovatno misliti kako se moje misljenje zasniva preko videa ali briga mi.

    • ScoobyDooo

      @Bronson, 22.03.2021 - 21:32

      Mislim da ne mozemo uzeti misljenje osobe koja nije ni igrala igru a komentira nesto.Dosta ljudi je imalo game crash bugove a dosta i nije.Igra je iz acena mozda prerano al opet je dobra igra.Ti zasnivas svoje misljenje na yt klipu,toliko o tom.

    • Bronson

      @ScoobyDooo, 22.03.2021 - 23:33

      Jesi ti dobar ? Procitaj moj komentar ponovo! Igrao sam CP od prvog dana, to mi je bila najiscekivanija igra od kad uopste igram video igre. Samo sto mi ovde mogucnosti nalazu da mogu eventualno Youtube video da prilozim kao dokaz mehanika koje i animacija koje fale.

    • Bronson

      @ScoobyDooo, 22.03.2021 - 23:35

      Ja prvi nisam imao ni jedan jedini crash na pc a igrao sam 10 sati ali bugova oh majko mila..

    • djosic85

      @XLBanana, 22.03.2021 - 20:47

      Zašto je igra cijelo vrijeme najavljivana za ps4 i to do samog izlaska a na njemu je neigriva?

    • JCD-Bionicman

      @djosic85, 22.03.2021 - 22:13

      Zato sto su tada tek krenuli da prave igru, dakle 2018. je tek poseban demo bio odvojen kao zamisao kompletne igre koja je trebala izaci negde 2022-2024 ali investitori i CEO naprave celu zbrku i neduzni developeri ispastaju jer su eto publishovali igru u early access izdanju.

    • djosic85

      @JCD-Bionicman, 22.03.2021 - 23:34

      Slažem se za developere, al mislim da cijeli cdpr ispašta zbog tih odluka. Ako na PCu igra ima stvarno samo par bugova, kako piše onaj banana gore to je super, zanemariv broj. Al ovo što su s konzolama napravili je užas, pa bili to ceo, investitori ili developeri za potrošače u konačnici nebitno

    • JCD-Bionicman

      @djosic85, 23.03.2021 - 00:25

      Najmanji problem su bugovi ali najveca paznja se posvecuje njima. Bojim se da nikada nece dodati sve ono sto igri fali jer jedva da je i mapa napravljena do kraja, tacnije i nije bas jer mnogo toga je ostavljeno sto je trebalo biti obrisano. Nisu stigli ni enterijere za odrednjene prostorije da naprave pa su ih zakljucali, isto tako i za zgrade, AI, daily rutine i manjak izbora tokom prelazenja main questova. To su problemi, a ne da li smo propali kroz mapu udarajuci u cosak zgrade sa desne strane male ulice u Heywoodu. Previse se digla buka oko bugova, oni ce se ispeglati kad tad, a to da li ce igra doziveti da bude ono sto je trebalo biti, tesko.

    • tomekplejka89

      @JCD-Bionicman, 24.03.2021 - 16:37

      Ovi sto brane igru stalno jebu po bugovima…a sta su ovi tvrdili da neka mala odluka iz nekog nebitnog SQa utjece na main story i da je se isprepleteno medjusobno i neznam sta.. Ko god brani ovu igru je najvise razocaran ali ga je sram priznat. Pa onda kao ono vi ste svi glupi nemate pojma o cemu pricate…jedno vrijeme su tu neki osporavali kritike u stilu ako si igrao igru ne odigrao do kraja nemas pravo komentirat. Vjerovatno se do kraja igre cijela igra promjeni pa onda vise nema nikakvih problema o kojima ljudi govore. Jadno i prejadno.

    • SonOfZeus

      @XLBanana, 23.03.2021 - 11:53

      1) Customizacije interakcije u apartmanima te često mijenjanje istih kako napreduješ – kao sto je obećano.
      2) Jedan od najslabijih CC u RPG igrama ikada, unatoč obećanjima
      3) Možeš pljačkati NPC-ove ispred njihovog nosa bez ikakve reakcije od njih samih.
      4) Life pathovi su apsolutno irelevantni nakon prvih 15 minuta igre jer ne utječu na apsolutno ništa osim različitog dijaloga.
      5) Traffic AI je nikakav i premalo razlicith vozila se kreće po gradu. Zašto niti jedan NPC ne vozi motore izvan questova?
      6) Sama interakcija sa svijetom je zaista nikakva, imas osjećaj kao da živiš u maketi svijeta u kojem nista zapravo ne postoji te sluzi samo kao vizualni detalj. Još me boli početna scena sa street kidom gdje u birtiji sa arkadnim mašinama i biljarom možeš interaktirati sa apsolutno ničim.
      7) Ne možeš previewati oružja i odjeću koju kupuješ prije same kupnje.
      8) Braindance je sramotno neiskorištena mehanika s obzirom koliko su ga hajpali van igre i u igri. Nađeš toliko količinu BD-a, ali ti služe kao ukras u inventoryu.
      9) Pobogu, ne možeš ni vidjeti svoju reflekciju u igri sa hvaljenim RT-om.
      10) Frizeri? Kirurzi? U igri gdje možeš promjeniti sastav nogu u par koraka ne možeš promjeniti izgled ili frizuru? Sto?

      11) Interakcije s bandama? Također obećano na kraju apsolutno ništa od toga!? Gdje je njihov konkretni odnos s nama? Kako utjecemu organski na njihove odnose? Gdje su car chaseovi vam misija koju su nam obećani kak dio toga?

      Ovo sam nabrojao sam iz glave, vjerujem da s vremenom bi mogao komotno poduplati tu listu. Jedino je NMS tim lagao približno kao CDPR. Za provjeru svih elemenata koje nedostaju i neostvarenih obećanja, preporučujem ti da pogledaš E3 gameplay Trailer iz 2018 te sve nightwire CITY epizode. Sada kada si odigrao igru znati ćeš da im je svaka druga laž.

    • Bronson

      @SonOfZeus, 23.03.2021 - 12:02

      Haha svaka cast na komentaru, ko god pokusa da opovrgne to sto si napisao je drvo.

    • razer1234559

      @SonOfZeus, 23.03.2021 - 13:13

      Dobar komentar. Evo like od mene.

    • SonOfZeus

      @razer1234559, 23.03.2021 - 20:46

      Tnx mate.

    • XLBanana

      @SonOfZeus, 23.03.2021 - 16:58

      Gledaj. Nisam nikakav fan boy, i uopšte nisam bio Hypan. Ja sam jedino čekao hitman 3. Ovo ostalo je sporedno, kao i CP 2077. Jedan problem je što , kao što rekoh, nisam bio Hypan i nisam znao šta si obećali. Neću ništa od ovog da obaram, jer pola stvari i ne mogu, ali jedna stvar sa liste mi bode oči, a to su frizeri. Kakva je svrha istih kad na početku igre imaš detaljan karakter creation? Svakako ne bi bilo na odmet, ali ovako bez njega isto ništa ne menja. Iskreno da ti kažem, ne interesuje me šta si obećali. Šta god su obećali a nisu ispunili, ispali su smradovi, kao i za verziju za konzole, ali ono što sam igrao na PC-u vredi svake pare, i odlična je igra. Verujem da te igra razočarala kao i većinu, ali meni je odlična bila i imam puno pravo na mišljenje jer sam ja razliku od mnogih zapravo i prešao igru i igram opet.

    • Bronson

      @XLBanana, 23.03.2021 - 18:42

      Eto vidis ima istine u tome da nisam bio hajpan ne bi imao misljenje kakvo imam, da je recimo neki manji studio napravio i izbacio u early accsess.. ali nazalost ovo nije manji studio i nije izbaceno kao early accsess i koliko sam ja kriv za hajpanje toliko su i oni. Spucali su vise novca u marketing nego u igru, do te mere da su prezentovali lazan demo. Kako se ne osecate prevareno meni nije jasno. Igra ima ludilo temelj, pricu, likove kao i izgled sveta ali su sve to pokvarili.

    • SonOfZeus

      @XLBanana, 23.03.2021 - 20:49

      Ja osobno volim mjenjat izgled likova jer ne želim da mi lik izgleda identično na početku igre kada je nitko i ništa i na kraju kada je na vrhu svijeta. Customizacije fali općenito, pogotovo za neki punokrvni RPG kako su ga reklamirali.

    • JCD-Bionicman

      @XLBanana, 23.03.2021 - 16:17

      Malo si ti igara odigrao ili malo zivota proziveo da bi uocio nesto sto ne mora ni da se uocava da bi se uocilo.
      Zajedno ti i Bronson mozete napraviti sopstvenu igru jer vidim da ste dosta pametni.

      Tako gledano, ako se po Vama Cyberpunk 2077 pravio 8 godina, to znaci da se npr. recimo RDR2 pravio isto 8 godina?

      Da CDPR nije objavio onaj reveal jos 2012. godine vi ne biste ni znali da je igra uopste u planu, a sada posto znate bolje od svih kako se prave igre, imate priliku pokazivati velicinu vase inteligencije koja je, moram priznati na veoma zavidnom nivou.

      Dakle da razjasnimo jos jednom. Posto vidim da racunate i smisljanje ideja kao godine rada na igri, Cyberpunk 2077 se prakticki pravio 20-30 godina jer je ideja za igru nastala vec u doba SNES-a, Playstationa ali nije mogla takva igra biti realizovana zbog tehnologije. Da li ste srecni sada? 30 godina se igra pravila.

    • XLBanana

      @JCD-Bionicman, 23.03.2021 - 16:46

      Druže moj, omašio si komentar. Nisam ja rekao da je igra rađena 8 godina.

    • Bronson

      @JCD-Bionicman, 23.03.2021 - 18:13

      Ti si ovde neki detektor inteligencije vidim ja, inace se pise zajedno Bronson i ti. Ispali su ti argumenti iz dzepa na putu do Hcl-a a laprdas okolo, procitaj komentare detaljno prvo i nemoj reci da jesi posto bi znao da barem XLBanana ima drugacije misljenje nego ja.

    • XLBanana

      @Bronson, 23.03.2021 - 19:00

      Da. Nije primetio da imamo različita mišljenja.

    • Bronson

      @JCD-Bionicman, 23.03.2021 - 18:16

      Sada da ti se na dovezem na drugi deo komentara “da nisu objavili reveal” bilo bi sta bi bilo ali na tvoju zalost jesu objavili i sta tebi tu nije jasno?

    • JCD-Bionicman

      @Bronson, 23.03.2021 - 23:31

      Zao mi je ali ne vredi objasnjavati maloumnicima o cemu sam tacno mislio.

    • Bronson

      @JCD-Bionicman, 23.03.2021 - 23:53

      Druze ti si pobrkao stvari i nisi ispratio komentare a dao si sebi za pravo da komentarises. Ja sam procitao tvoje komentare za razliku od tebe i saglasan sam sa tvojim misljenjem o igri osim sa tvojom teorijom da je igra radjena 4 godine. Dok se XLBanana usaglasio da je igra radjena 4 godine ali nije sa tvojom teorijom o samoj igri sa kojom sam ja, ne vidim sta je tu sporno. On barem pise zdrave komentare za razliku od vas par koji ste probali da mi odgovoriti a da pritom niste ni procitali moje komentare kako treba. A sto se tice tvog vredjanja i pogrdnih reci bilo bi lepo da ih zadrzis za sebe posto ti usi ne mogu iscupati preko interneta a da te vredjam ne pada mi napamet. 😉

    • JCD-Bionicman

      @Bronson, 24.03.2021 - 00:14

      Pretnje preko interneta mozes okaciti macki o rep. Sudeci po tvome ponasanju i kvalitetnom sklapanju recenica, mogu veoma pozitivno i opusteno reci da si lepo savladao gramatiku i pravopis. Medjutim, bilo bi mnogo lepo kada bi mi jednim udarcem sve zube izbio.

      – Sportski pozdrav za tebe od mene.

    • Bronson

      @JCD-Bionicman, 24.03.2021 - 00:48

      Upravo ono sto ti radis pripisujes meni, vredjas i glumis mangupa. Na internetu i uopsteno u toku pisanja dok imas ful kontrolu nad tim bezobrazno je koristiti pogrdne reci. Uzivo je druga stvar, ljudi imaju emocije i svasta izgovaraju u trenutku. Sto se tice pretnji, to apsolutno nisu. Indirektno ti govorim da ne prozivas zato sto nema vajde kada smo fizicki odvojeni. Inace mi cupanje usiju ide od ruke pa sam imao zelju da podelim sa tobom.. Ali upravu si da to mogu da okacim macku o rep, kao i ti. Zato ne vredjaj.

    • Lazy

      @JCD-Bionicman, 24.03.2021 - 17:37

      Kolega, koliko znam postoje pravila ponasanja na portalu, pa stoga, preporucam da ih procitas, bzvze je vrijeđati covjeka zbog misljenja, al fakat.Pozz i uzivaj.

    • JCD-Bionicman

      @Lazy, 24.03.2021 - 20:02

      Zar mislis da bih se ja pridrzavao pravila?

    • Lazy

      @JCD-Bionicman, 24.03.2021 - 20:31

      Pa nemam ti ja misljenje o tebi, otkud mi, ne poznam te, osim iz ovih postova…samo sugeriram na moguci ban poradi vrijeđanja člana, a ti kako te volja…al svakako prihvatio si pravila igre kad si se sign in-ao.Znas onu staru, kako sijes tako žanjes, svako dobro.

    • tomekplejka89

      @XLBanana, 24.03.2021 - 16:32

      Lik kod mene nema kosu kad se gleda u ogledalo na PS4 Pro…al dobro to se rijesi kod frizera…daj frende…oke ti je igra…ali o cemu mi pricamo…GTA Vice City je imao vise dodatnog sadrzaja od CPa. Igra u kojoj se likovi vrte u krug po jednoj te istoj ulici..standovi i sva geometrija u gradu je cisto za ukras. Neda mi se nabrajat nemamo ni ja ni ti dovoljno vremena. Pozdrav

  • vragec25cro

    22.03.2021 - 17:45

    Koji gameplay?Pa gameplay im isti(s par sitnih razlika) kao u Watch dogs i Far cry.Zato mi i igra bila odlična 🙂

  • mazeo10

    22.03.2021 - 19:29

    zašto bi oni otišli hah?

  • Holysheat666

    22.03.2021 - 19:45

    Gameplay je koma, ne bugovi, mehanika igra, igro ju na pc, s misem , bolju fiziku ima bioshock na x360

  • marko1106

    22.03.2021 - 20:05

    Ne znam zašto je uopce bitno koliko je rađeno dugo na igri. Pa pokušali su nešto drugacija. I tko mi može sa sigurnošću reci koliko se GTA6 dugo vec pravi ili koliko ce se praviti? I sve su to drugaciji ljudi, mehanike, sami core enginea nisu isti. Zagrizli su velik zalogaj. Ali zbog nas gamera rijetko i viđamo da netko nešto pokuša. Te ne valja kad se dugo pravi te ne valja kad ju odgode, te ne valja kad prerano izađe,te ne valja cijena. Te nevalja hype koji mi sami stvorimo. Bas smo djecurlija. Zato Rockstar rastura, izbacili gamere iz jednadžbe i bit cemo obaviješteni kad bude gotovo. I nemojte mi spominjati kako Ubisoft brzo pravi igre. Pravi Ubisoft igre ali oni ce napraviti još 30 AC, Far Cry-a, Divisiona i Watch Dogs ova sa promjenama od 3-4 mehanike novo ubacene i isto toliko starih mehanika izbaceno. Jedina greška uopce što su najavili igru i stavili u prednarudžbu, aj ti odgodi igru kad je 9 milijuna igraca vec prednarucilo.

    • Holysheat666

      @marko1106, 23.03.2021 - 00:22

      Ubisoft, vidim sto su napravili s watch dogs, prva je igra remek djelo, da nije bilo gta , igra bi bila,hit jos veci, 2 ojka je ogavna,sami likovi su preslika danasnjice,doba pozera, gdje je kao bit gay sasvim normalno,propaganda, ono radim misije kao vozam likove tipa uber, pokupim lika kao poradja se njemu i partneru surogat majka, kao prvo djete, marcus mu cestita,kao ono sve normalno,ma,dajj

      Legion nisam uspio odigrat ,trza na,kompu ko lud, uzas optimizacija, kolko sam igro igra je dosada

    • RickBarry

      @Holysheat666, 23.03.2021 - 23:07

      Prvi watch dog remek djelo?

  • trulex

    22.03.2021 - 21:18

    ne znam il bi refundo il ostavio nakon 30h igranja

  • Holysheat666

    23.03.2021 - 00:17

    Nema smisla ni pricat uopce o igri, sjebali su sto se moglo i gotovo, preveliki zalogaj, najvise pohlepa, trebali su radit na pouzdanom enginu, ne pravit svoj,,zato im je svaka igra prvi par mj neigriva uvijek, .tu je i marketing, u koji toliko ulazu, hvalili su cybera u nebesa, odavno smo znali nas tu par da ce igra bit flop, too good to be truth

    I et..nek se drze witchera, u cem su dobri, men genreralno koma igra, al dost ljudi je ok, tak da vald nes ima u tom

  • hinorik

    23.03.2021 - 10:21

    Igra je pravljenja 3 godine a prvih 5 godina su tražili način da privuku što više igrača zbog keanu-a su minimalno 30% povećali prodaju.napravili neki lažni gameplay trailer kako god i onda zadnjih par godina su tiskali da se “završi”.

  • SanKa

    23.03.2021 - 10:23

    s obzirom kako su mu se posrali na viziju ,i bolje da odlazi

  • Ena

    23.03.2021 - 21:42

    Dosadna losa igra, usporedno sa witcherom nebo i zemlja

    • Lazy

      @Ena, 24.03.2021 - 17:38

      …baš,šteta!

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?