HCL.HR

Danas započinje priljev velikog broja novih sadržaja u Black Ops 4

Pero Mlinar 19.02.2019.   •   7 komentara


Operation Black Heist novi je DLC za Call of Duty: Black Ops 4 koji danas izlazi na PlayStation 4, a kroz idućih nekoliko dana donosi brojne zanimljivosti.

Danas izlazi Operation Black Heist, novi veliki DLC za Call of Duty: Black Ops 4. Samo na PlayStationu, jasno, jer sad već vjerojatno znate da ta platforma ima raniji pristup dodatnim sadržajima za taj naslov u trajanju od tjedan dana.

Dosta je pritom informacija što bi ih trebalo pokriti. Operation Black Heist unosi novitete u sva tri moda (Multiplayer, Blackout, Zombies), a kako je njih broj podosta velik, radi bolje čitljivosti fokusirat ću se na ono najbitnije. Ako vas zanima, čitav popis promjena možete vidjeti na službenim stranicama.

Operation Black Heist, uglavnom, neće sav sadržaj koji donosi, donijeti odjednom, nego malo po malo, iz dana u dan – sve do petka. Danas, primjerice, Black Ops 4 u Multiplayeru dobiva novoga specijalista Outridera, vraća se mod One in the Chamber, a vlasnici sezonske karte dobvaju dvije nove mape.

Onda u Zombies modu imamo dvije veće novosti; gauntlet Death-Con Five i perk Ethereal Razor, koji pojačava štetu koju nanosite zombijima kad se busate prsa o prsa. Blackout dobiva novu zonu Ghost Town (samorazumljivo) i sasvim novi Prestige sustav o kojemu ne znam ništa, osim što je nov, i valjda dobar.

Za sutra je najavljen “povratak poznatoga lica”. Ne znam što to znači. Jasnije je ipak što dobivamo u četvrtak. U Multiplayer će biti uveden League Play, odnosno kompetitivna ljestvica koja se u serijalu redovno pojavljuje od Black Opsa 2. Zombiji će pak dobiti neka nova Black Market oružja.

Petak je, kao što sam spomenuo, posljednji dan kad vlasnici PlayStationa 4 dobivaju nove sadržaje u sklopu Operation Black Heista. Kad kažem sadržaje, mislim zapravo na jedan sadržaj, jer će samo Blackout dobiti nešto novo – mod Hot Pursuit u kojemu ćete se tjerati trima novim vozilima: SUV-om, PBR-om i Muscle Carom.

Komentari (7)

  • PeroPoplava

    19.02.2019 - 21:36

    Ispravak: ne dobivaju madagascar i elevation nego neke druge 2 mape jer su ove bile u proslom contrabandu ili sto je to vec?

    • Pero Mlinar

      @PeroPoplava, 19.02.2019 - 21:43

      hvala, evo ispravljeno

  • siblyx

    19.02.2019 - 22:11

    Ono kad umjesto “priljev” procitas “proljev” 😀
    Sto je da je, pase uz tu igru 😀

    • PeroPoplava

      @siblyx, 19.02.2019 - 22:49

      Hahahha istina?

    • pleto

      @siblyx, 20.02.2019 - 13:30

      da paše, odi ti igraj fortnite

    • Rorik

      @siblyx, 20.02.2019 - 14:56

      Kako starim i sazrijevam sve manje podnosim hejt prema igrama poput call of duty-a. Call of duty je jedna legendarna fanšiza i definitivno tehnički veoma veoma kvalitetan naslov iz godine u godinu i kad kupuješ call of duty točno znaš šta kupuješ i točno toliko dobiješ. To je jedan AAA naslov izuzetno visoke kvalitete(čitaj, nema bugova, serveri su uvijek izuzetno stabilni, odlično se izvodi na trenutnim generacijama hardvera). Kada si posljednju put čuo za bug na codu ili nešto slično. A kompanija ko kompanija, nisu oni krivi što publika to hoće, a naravno uvijek igraš tamo di je lova. Call of duty će vječno izlaziti i jedini problem je što je ista formula iz godine u godinu i što je izuzetno malen broj noviteta, ali sa tehničke strane cod je ispolirana igra ali također i igra koja se nikada ne poziva na priču, novitete, i općenito “nešto drukčije”. A zahvaljujući fortniteu koliko vidim, čak je i puno manji broj toksičnih igrača i djece na serverima coda., što ju čini još boljim sinonimom za multiplayer napucavanja, s naglaskom da ni realizam nije bitan, jer je igra ipak igra. A što se tiče singleplayer kampanja u codu, stvarno ne pratim još od modern warfare trojke, ali i tada naglasak je bio na akciji, a ta akcija je, zaista kažem ti, odlična akcija. Do detalj ispolirane scene a leveli su uvijek lijepo dizajnirani pa je bilo i vremena za predah kada je predah potreban ali kada je akcija ne da ni trenutka mozgu da odluta, što po meni čini pravu zabavu, i sve to u trajanju 8-10 sati je super. Bioshock infinite se pređe za 10 sati, a single player je igra. I ljudi ne razumiju koliko je teško napraviti igru poput call of duty-a. Ako si gejmer koji traži nešto više, gledaj na call of duty kao što filmoljupci gledaju na marvelove filmove. Cijeni svu tu šminku i uložen novac, kad ga gledaš gledaj ga bez ikakvih očekivanja i silom se smiji svakoj forsiranoj fori, jer ipak, takvih filmova nema toliko puno. A onda kada se vratiš iz kina i zaboraviš, sa prijateljima razgovaraj o novom Nolanovom ili tarantinovom projektu.

  • tomekplejka89

    20.02.2019 - 16:11

    Ona slicica gore na videu izgleda koda je napravljena za GTA, i jos taj drip feed do petka. Jasno je ko dan na koga su se ugledali. Strava.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?