HCL.HR

Darksiders Genesis dobio je datum izlaska i novi trailer

Stjepan Fikter 23.10.2019.   •   1 komentara


Upoznavanje s četvrtim konjanikom Strifeom prvo će moći doživjeti PC igrači i to već zadnjeg mjeseca u godini dok će se konzolaši morati strpjeti do iduće godine.

Kao što je bilo otkriveno već po najavi igre, Darksiders Genesis neće slijediti recept prijašnjih igara iz serijala nego ovaj spin-off nastavak uzima izometrijsku kameru i šalje nas u eliminaciju hrpe protivnika u stilu Diabla. Kako nam je stigao i novi trailer za igru, dobili smo i datume kada ćemo imati prilike igrati s konjanicima Strifeom i Warom. Sve vještine ovih momaka prvo će doživjeti PC i Stadia korisnici jer igra na te platforme stiže 5. 12. kako bi nam ugrijala zimske dane.

Konzolaši će ipak morati biti malo strpljivi jer igra na PS4, Xbox One i Switch stiže tek iduće godine, točnije 14. 2., a budući da igra ima mogućnost kooperativnog igranja, već sada možete smišljati kako nagovoriti bolju polovicu na kupnju igre. Ako vam taj pothvat ne uspije, samostalna avantura dopušta mijenjanje konjanika jer je War više za blisku borbu, a Strife uz pomoć pištolja voli držati protivnike na udaljenosti.

Komentari (1)

  • moordrak

    23.10.2019 - 10:02

    I see earthquakes and lightnin’ … Jedan od boljih trailera koje sam vidio u zadnjih par godina! Ajde valjda će biti ok. Je’l to opet Stadia materijal? Bome, Gugl se razmah’o…

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?