HCL.HR

DayZ potvrđen za PlayStation 4

nebel 12.08.2014.   •   2 komentara


DayZ, popularna igra preživljavanja u zombijima infestiranom svijetu, osim na PC platformi bit će dostupna i na PS4 konzoli, najavio je njezin tvorac na Gamescomu.

Jedno od zvučnijih imena na pozornici Sonyjeve Gamescom konferencije bio je Dean Hall, tvorac popularnog PC moda, a zatim i punokrvne igre pod nazivom DayZ. Hall, naravno, nije svratio samo na kavu i kolače nego je najavio kako njegov zombi MMO u bližoj budućnosti stiže na PlayStation 4.

Tu najavu nije popratio nikakav video materijal, a i sam Hall je bio dosta škrt na informacijama pa nismo doznali ni konkretne prednosti i posebnosti verzije za konzole. Ono što jesmo uhvatili jest izjava kako će dolazak igre na konzolu pogodovati postojećoj PC verziji, što otprilike znači da će PS4 verzija također biti puštena u prodaju prije nego PC verzija izađe iz Early Accessa, odnosno bude dovršena.

Komentari (2)

  • jevtic99

    12.08.2014 - 19:34

    Tako je breee !!!

  • Ipe77

    14.08.2014 - 10:27

    nevjerujem što si taj čovjek misli…pa ni na pc-u nije igru do kraja napravio (mislim kraja,nije ni početak rješio a kraj je još daleko) a planira već kako će je ubaciti za PS…….ljudi lova lova i ništa drugo

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?