HCL.HR

RoboCop u novoj igri kažnjava nepropisno parkiranje i dilanje droge

Stjepan Fikter 10.03.2023.   •   3 komentara


Uništavanje kriminalaca u RoboCop: Rogue City i dalje je u planu za ovu godinu, a tu je i novi trailer koji nam demonstrira koliko će pištolj biti učinkovito sredstvo za kršitelje zakona.

Da nema šale s RoboCopom demonstrira nam novi prikaz igre RoboCop: Rogue City. Doduše, kriminalci će moći odahnuti neko vrijeme jer robotski policajac neće na ulice izaći u šestom mjesecu, kako je bilo planirano. Novi datum sad je postavljen na deveti mjesec pa ćemo od tad moći zaigrati RoboCop: Rogue City na PC-ju, PlayStationu 5 i na Xbox Series platformama.

Rogue City trebao bi biti autentično RoboCop iskustvo jer razvojni studio surađuje s filmskim studijem. U oživljavanju ove ikone sudjeluje i Peter Weller, odnosno glumac koji ga je oživio na filmskim ekranima, no, ovo će biti originalna priča jer se neće bazirati niti na jednom od tri filma. Igra će se igrati s pogledom iz prvog lica, a u novom je videu prikazano da će RoboCop kriminalce napucavati uz efekt usporavanja vremena, takozvani bullet time.

Komentari (3)

  • tylerogg

    10.03.2023 - 09:09

    Dead or Alive, You’re Coming With me.

  • KhorneFlake

    10.03.2023 - 17:06

    Vidim komentar da je u suštini recikliran mod iz Terminatora gdje se igra kao T-800 infiltrator. U svakom slučaju odgovara Robokapu, a ko nije čitao Robocop vs Terminator nek obavezno ispravi grešku.
    Što se mene tiče igra izgleda super, samo da ne bude repetitivna.

  • game0wer

    10.03.2023 - 21:15

    Ovo mi je nekako dalo vibe Dredda i sad se pitam zasto nikome nije palo na pamet napraviti neku igru u tom univerzumu. Pa to bi bilo brutalno. Ovo takodjer izgleda ko da bi moglo biti dobro.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?