HCL.HR

DiRT Rally 2.0 imat će podršku za virtualnu stvarnost

Zoran Žalac 11.02.2019.   •   0 komentara


Ljepote i strahote vožnje rally dionica u DiRT Rallyu 2.0 moći ćemo iskusiti i kroz dimenziju virtualne stvarnosti, ali tek naknadno, poslije izlaska same igre.

Originalni DiRT Rally bio je prva igra razvojnog tima Codemasters koja je dobila podršku za virtualnu stvarnost. Ta je podrška bila ekskluzivna za PlayStation VR, kasnije i za Oculus Rift, pa se očekivalo da će i najavljeni nastavak, koji stiže krajem ovog mjeseca, također imati VR komponentu. I doista, Codemasters je potvrdio kako ćemo DiRT Rally 2.0 moći voziti u VR-u, samo ne odmah i ne na platformi na kojoj smo ga očekivali voziti u VR-u.

Naime, spomenuta će igra dobiti podršku za VR, ovaj put ekskluzivno za Oculus Rift. Međutim, na vožnju u virtualnoj stvarnosti morat ćemo se strpjeti sve do ljeta jer podrška za VR neće biti implementirana odmah po izlasku igre. Nije još potvrđeno hoće li cijela igra biti igriva u VR-u, no za pretpostaviti je da hoće s obzirom na to da prethodni dio nije imao zasebne VR “misije” odnosno utrke, kako to neke igre utrkivanja imaju.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?