HCL.HR

Najavljen je DiRT Rally 2.0, dao je respekt Golfu

Zoran Žalac 26.09.2018.   •   5 komentara


Kako je bilo i očekivano, najavljen je nastavak DiRT Rallyja koji na konzole i PC stiže prije nego ste se tome nadali.

Jučer smo nagađali da nam slijedi najava za DiRT Rally 2.0 i bili smo u pravu. Codemasters je najavio dotičnu igru za PC, PlayStation 4 te Xbox One, a planiraju ju izbaciti u prodaju 26. 2. 2019. godine.

DiRT Rally 2.0 hvali se novim “autentičnim” modelom upravljanja, razrađenim sustavom deformacije staze te licencom za World Rallycross Championship s kojom dolazi osam stvarnih staza u tom natjecanju.

Što se tiče ostalih lokacija za klasični rally, 2.0 odvest će nas na Novi Zeland, u Argentinu, Španjolsku, Poljsku, Australiju te SAD. Ponuda automobila bazirat će se na kombinaciju klasičnih modela i novih jurilica, a Codemasters je u prvom traileru fokus stavio na njemačke uzdanice – Volkswagena i Audija.

Komentari (5)

  • Strahinja Radonjic

    26.09.2018 - 13:35

    Čim mi je sinoć stigla notifikacija od Steam-a da je DiRT 4 na popustu (Imam samo DiRT 3 i Rally trenutno) jer imam igru na Wishlist-u znao sam da je kao što ste pretpostavili to nova DiRT igra. 🙂

    • hyperion

      @Strahinja Radonjic, 27.09.2018 - 19:14

      Kakav je taj Rally u odnosu na ostale DiRT-ove ? Igrao sam prva tri i oni su onako zabavno arkadni, Rally je baš puno ozbiljniji i teži od njih ili onako, samo detaljniji ?

    • Strahinja Radonjic

      @hyperion, 27.09.2018 - 21:00

      Meni DiRT Rally najviše leži a DiRT 4 mi u gameplay-u deluje totalno bezveze, nekako je čudan mnogo. Još od kad je Igor prikazao DiRT 4 gameplay držim igru na wishlist-u ali mi se neda da kupim. Znaš kad igraš neku igru i imaš utisak kao da su je pravili samo za tebe ili kao da si je ti pravio? Od UI-a do grafike, fizike, muzike… 😀 Sve je na mestu i radi kao da si ti smislio da tako radi. Evo primer sa Battlefield-om, najomiljeniji mi je BF4, dok mi je Hardline dosta čudna igra, ja barem osetim razliku.

  • anonyx

    26.09.2018 - 23:06

    Ok je igrica, samo sto vam se potkrala pogreska u clanku, nije wolkswagen nego volkswagen. Vjerujem da je to Zoki znao, samo je krivo stisnuo 😉

    • Pararera

      @anonyx, 27.09.2018 - 00:35

      VauVau je to haha

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?