HCL.HR

Dishonored 2 dobio datum izlaska

Filip Galeković 04.05.2016.   •   7 komentara


Dishonored 2 iliti nastavak ponajbolje igra šuljanja iz prvog lica još od doba starih Thief naslova, se vraća na velika vrata.

dishonored-2

Jeste li odigrali Dishonored? Prošlo je tek nekoliko godina, no ova je šuljačina gotovo odmah po izlasku dobila status modernog klasika, skupivši pritom proizvođaču ogromnu količinu fanova.

Nitko nije ni sumnjao da će izdavač Bethesda ponovno baciti oko na ovu novu zlatnu koku te smo tako na prošloj E3 konvenciji imali priliku vidjeti fenomenalan trailer koji nam je dao dosta detalja o tome što će se odvijati u samoj igri, iako se radilo tek o najavnom CGI uratku kakvi obično ne otkrivaju previše.

Naime, ovaj će put igrači imati priliku birati između dva lika – svima nam dragog i poznatog carskog ubojice Corva Attana i one curice koju se trudio spasiti tijekom prve igre, Emily Kaldwin, koja se u međuvremenu također pretvorila u poprilično zastrašujuću pojavu. Radnja se odvija petnaestak godina nakon događaja prve igre te ćemo se ovaj put boriti protiv “onostrane prijetnje” kraljevstvu. Što bi to točno moglo značiti, zasad se ne zna, no vidjet ćemo krajem godine, zato što je Dishonored 2 napokon dobio datum izlaska – 11. 11. ove godine.

Bitno je također spomenuti da će se Dishonored 2 vrtjeti na posebno izrađenom Void pokretaču, čija je baza id tech 6. Ovo će vjerojatno značiti više sistemske zahtjeve na PC-ju, no vjerojatno i ljepšu grafiku.

Komentari (7)

  • Marac77

    04.05.2016 - 13:02

    Ala ko ce to docekat,ma bude to islo na high ako ne i na ultra postavkama 🙂

  • funky0308

    04.05.2016 - 13:29

    Da upregnemo konje konacno. Nemam na cemu namučiti konfu. Za sada sve melje kao iz sale, jedino mu AC ne sjeda najbolje 😛

  • delight353

    04.05.2016 - 14:46

    Nadao sam se da ce ranije… 🙁 Ako nista, sada cu bar imati vremena odigrati neke druge naslove. Jedinica je bila pravo remek-djelo!

  • ZhatCRO96

    04.05.2016 - 15:02

    Jesam li ja jedini kojem Dishonored nije tako dobro sjeo? Stealth nije bio loše napravljen, borba je bila isto ok, ali stvarno ne vidim čemu toliki hype. Priča je bila predvidljiva, izbori čine razliku ali ništa veću od davno ogađenog kraja Mass Effecta 3. DLC sa Daudom je bio mnogo zabavniji i po pitanju priče i igranja, taj nastavak bi volio vidit.

  • departed1983

    04.05.2016 - 15:41

    Jedva cekam. Stealth igra koja se u 2. i 3. prelazu (kad pohvatatas sve fazone) mogla pretvoriti u takvu burtalnost da napsram nje DOOM i brutality-ji iz MK izgledaju kao crtici za djecu 😀

  • goldfinger

    04.05.2016 - 18:47

    Odlična igra,i full se veselim nastavku…

  • Vejn

    05.05.2016 - 18:29

    Jedna od 5 najboljih igara koje sam u zivotu igrao. Ovo je obavezno stivo pored GTAV, Batmana, The Witchera 3, Fallouta 3… Jednostavno vrh igra… Sto se tice dvojke iscekati ne mogu.. Ultra naravno, bez ikakvih kompomisa, do tada ce se svakako promjeniti i grafa pa nije ni 4k iskljucen 🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?