HCL.HR

Divinity: Original Sin 2 bit će potpuno ozvučen

Zoran Žalac 26.08.2017.   •   2 komentara


Razvojni tim Larian Studios obradovao je fanove Divinityja otkrivši kako će svi dijalozi u Original Sinu 2 biti odglumljeni i ozvučeni.

divinity_original_sin_2_date

Originalni Divinity: Original Sin bila je jedna od onih igara u kojima ste morali čitati hrpu teksta jer nisu svi dijalozi imali glasovnu glumu. To nas nije smetalo da mu dodijelimo Zlatnog dabra za najbolju igru 2014. godine, no Larian je godinu dana kasnije u Enhanced izdanju dodao i taj mali komadić koji je falio inače odličnoj igri.

Za Divinity: Original Sin 2 nije bilo najavljeno da bi igra mogla imati ozvučene dijaloge, niti se činilo da bi projekt koji je na Kickstarteru prikupio “samo” dva milijuna dolara mogao imati glasovnu glumu. Međutim, Larian Studios iznenadio nas je objavom da će 74 tisuće linija dijaloga u Original Sinu 2 biti odglumljeno, odnosno popraćeno glasom profesionalnih glumaca.

Ne samo da je za igru glas snimalo čak 80 glumaca, za snimanje glazbe angažiran je mađarski orkestar. “Odakle im pare” za takvo što, pojma nemamo, ali lijepo je čuti ovako dobre vijesti nepunih mjesec dana prije izlaska igre iz Early Accessa.

Komentari (2)

  • mili1985

    26.08.2017 - 12:46

    Jedva čekam početi pretvarati ljude u kokoši ?

  • Zvonimir Komar

    26.08.2017 - 22:04

    Potpuno nepotrebno, a užasno komplicira razvoj i podiže troškove. Baldur’s gateovi i Icewind daleovi su to postavili sasvim finu paradigmu sa onim da je prva rečenica dijaloga sa bitnim NPCevima ozvučena, a ostalo ne. Postavi se ton, da se smjer mašti i to je to.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?