HCL.HR

Divinity: Original Sin 2 sada je gotova priča, Larian Studios ide dalje

Zoran Žalac 08.09.2018.   •   5 komentara   •   Industrija videoigara


Nakon što su izbacili dorađeno i “definitivno izdanje” Divinity: Original Sina 2, u Larian Studiosu okrenuli su se smišljanju novih projekata.

Divinity: Original Sin 2 krajem prošlog mjeseca dobio je svoje konačno izdanje i pojavio se na konzolama. Iako se radi o igri s gomilom sadržaja, njezini poklonici rado bi voljeli vidjeti još dodataka za nju. Međutim, tvorci ovog kultnog hita s dolaskom jeseni odlučili su zatvoriti to poglavlje.

“Nije da nismo pričali o dodavanju novih priča i likova u Divinity: OS2, ali imamo ograničeno vrijeme u svojim životima i njime smo ograničeni koliko stvari možemo napraviti. Već smo utrošili mnogo vremena u truda u poboljšavanje stvari u igri. Ljudi zaboravljaju da nam je ovo bila trogodišnja avantura i kad si malo razmislimo o tome koliko igra za svog života možemo napraviti, broj zapravo nije velik. Zbog toga moramo krenuti dalje i raditi nove stvari.” – poručio je predsjednik Larian Studiosa u razgovoru za PC Gamer.

Teško nam je i zamisliti čime bi ekipa Lariana mogla nadmašiti svoj dosadašnji uspjeh, no nije da im izazova fali. Tko znam, možda se u svom sljedećem projektu iz izometrijske perspektive prebace na nešto drugo, a borbu na poteze zamijene sustavom borbe u stvarnom vremenu.

Označeno sa:

Komentari (5)

  • departed1983

    08.09.2018 - 14:20

    DOS2 preso dva puta, moglo bi se i treci jer su kako cujem preradili Act 3 totalno. Sad sam se vratio na prvi dio. Neka ne prave nista drugo i neka se drze ovog… Jer trenutno niko niti pravi ovakve igre, niti ih zna praviti niti moze bolje od njih.

  • Rock_Lee

    08.09.2018 - 15:20

    tako treba a ne musti franšizu dok se ne zgadi svima,duologija ili trilogija maksimalno i praviš novu igru

  • mili1985

    08.09.2018 - 16:47

    Počeo sam prije nekoliko dana igrati EE verziju za Ps4 i oduševljen sam.
    Na classic modu su me uništili kao zadnju noobaru.
    Svaka im čast na ovoj igri i samo neka nastave sa ovakvom politikom.
    Postali su mi definitvno najdraži developer. Eh, sad kad se sjetim da mi je nekada kao klincu Konami bio vrh..

  • phoda

    08.09.2018 - 18:39

    Volio bih vidit treci dio i prosirenje svijeta ali ne zelim da guraju pricu da je sile. Ako nema dobre ideje neka idu na nesto drugo. 1. I 2. Dio su vrh!

  • delight353

    08.09.2018 - 19:51

    Apsolutno remek djelo koje nikako da zavrsim zbog manjka vremena. Cudo od igre. RPG u punom smislu rijeci. “Must play” svakog ozbiljnijeg igraca.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?