HCL.HR

Divlji Shadow Warrior 2 stiže na konzole s posebnom ponudom za vlasnike PS4

Juraj Bevandić 13.05.2017.   •   0 komentara


Motorne pile, katane i tisuće metaka Shadow Warriora 2 stižu idućeg tjedna na konzole, a kupci na PS4 uz igru dobivaju besplatno i jedinicu.

Shadow Warrior za konzole

Shadow Warrior 2 nije bio savršena igra, imala je svojih promašaja kao i gotovo svaka druga, ali je sasvim zabavna i dobra nova igra za koju nam je žao da gotovo nikada više ne čujemo. Čak je uspjela našeg Igora pogoditi u srce i natjerati da malo trkelja o nekim boljim vremenima, igrama i smješka se gospođama čemu mu se možete pridružiti u priloženom videu.

A ako i vas Shadow Warrior 2 pogađa na nekoj osobnoj razini ili jednostavno volite hrpom oružja tamaniti hrpe neprijatelja i sjeckati ih iz prvog lica raznim oštricama na komadiće imajte na umu da igra idućeg tjedna izlazi na konzole. Podsjećamo da ima dosta otvorenu kampanju koju možete u bilo kojem trenutku igrati kooperativno s maksimalno tri prijatelja i tek onda je to prava makljaža.

Pomalo neobično, developeri su se oglasili na slubženom PlayStation blogu što nije samo po sebi neobično, ali ondje su obećali kupcima na PS Storeu pokloniti prvi Shadow Warrior ako kupe dvojku. Microsoftovi blogovi nisu dobili slične objave i nismo sigurni hoće li ista ponuda vrijediti i za vlasnike Xbox One konzole.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?