HCL.HR

Dizajner Battlefielda 5 popio ban u Black Opsu 4 jer je izgleda predobar

Pero Mlinar 25.10.2018.   •   12 komentara   •   Zanimljivosti


Dok krati vrijeme do izlaska Battlefielda V, jedan od njegovih dizajnera mislio se zabaviti uz igranje Black Opsa 4. To mu, međutim, nije prošlo.

Na prvi pogled Florian Le Bihan tek je jedan od  dizajnera na DICE-ovom novom Battlefieldu. Međutim, on krije i jednu mračnu tajnu. Ne tako davno, u vrijeme kad je Battlefield 4 bio najaktualniji, ovaj je naizgled najnormalniji mladić bio profesionalni igrač u timu Fnatic pod nadimkom DRUNKKZ3.

S njim kao bitnim dijelom ekipe, Fnatic je osvojio brojne turnire, a Le Bihan je pritom upao u oko DICE-u gdje su ga radi njegovog talenta odlučili zaposliti kao savjetnika na izradi budućih Battlefield naslova. Sad je prošlo više od godinu dana od tog dana, a Le Bihan se DICE-u pokazao očito vrlo korisnim, jer su mu tamo prošlog mjeseca pridali veliku čast i dopustili mu da… objavljuje statuse na službenom Twitteru tvrtke.

To se dogodilo povodom izdavanja otvorene probne verzije Battlefielda V gdje je Le Bihan preuzeo ulogu glasnogovornika u komunikaciji s igračima (pogotovo s onima orijentiranima kompetitivnoj igri) radi čega je njegovo ime postalo poznato široj zajednici igrača.

Kako je Battlefield V trenutno praktički na izlaznim vratima pa u DICE-u vjerojatno ima nešto manje posla za dizajnere, ovih dana Le Bihan se usredotočio na igranje Treyarchova Call of Duty: Black Ops 4. To mu je ipak završilo prilično neslavno, jer kao što je podijelio s onima koji ga prate na njegovom Twitteru, taj je pobjednički pohod prekinut popijenim banom.

Kao što možete vidjeti razlog njegovom banu nigdje nije naveden. Ipak, ukoliko se ne radi o nekoj grešci, može se pretpostaviti da ga je sustigla njegova prošlost, odnosno da je kao bivši profesionalni igrač bio toliko dobar da ga se prozvalo varalicom.  Kako bi dokazao svoju nedužnost (i usput pokazao vrhunsku igru), Le Bihan je objavio montažu sastavljenu od nekih od najboljih trenutaka u njegovoj prerano prekinutoj Black Ops 4 karijeri.

UPDATE: Treyarch je u međuvremenu otklonio ban Le Bihanu tako da isto može ponovno igrati. Doduše, još uvijek nije ponuđeno obrazloženje zašto je pokupio ban.

Komentari (12)

  • liam

    25.10.2018 - 15:54

    Lik jednostavno igra dobro….al sad ce dobit ban od DICEa…huhu

  • xRedSheepx

    25.10.2018 - 15:58

    Pa iskreno i meni bi bilo čudno da svaki kill bude headshot, bas da je tolko precizan u svakom killu, da malo ruka ne zadrhti ili nekaj dr da pogodi u tijelo ili da fula. Ili je tolko dobar ili mu se lijepe meci za glavu neprijatelja čuda. Al uglavnom gledajući videe sa američkih servera kaj se tiče Blackout-a postoji i ona treća strana a to je da su igrači na američkim serverima po mom mišljenju puno lošiji od igrača na europskom serveru pa on izgleda tolko dobar ?

    • KhorneFlake

      @xRedSheepx, 25.10.2018 - 16:06

      Pa, znao je i promašiti, ili potrefiti u tijelo. Al s obzirom da je ovo samo montaža njegovih boljih momenata nije ni čudo što je većina ubistava pogodak u glavu.

    • Bojko

      @xRedSheepx, 25.10.2018 - 23:10

      Ne igram ovaj tip igara, ali meni svaki njegov kill izgleda kao flickrail u Quakeu. To nije to, je li?

  • Artyom

    25.10.2018 - 16:10

    Lik radi na Battlefieldu. Kad uđe u COD igra se sa svima ko sa malom djecom. Pa ništa neobično… 😛

    • vojnovic4

      @Artyom, 25.10.2018 - 18:02

      Predobro ?

    • PppPP

      @Artyom, 25.10.2018 - 19:23

      Igra sa malom djecom* 🙂

    • Mogvaj

      @Artyom, 29.10.2018 - 17:24

      opet imamo nekog od 10 godina tko misli da je kul jer igra battlefield a svi znaju da COD igraju djeca od 9

  • hrga007

    25.10.2018 - 17:19

    vec je dobio unban

  • Cro Man

    25.10.2018 - 18:31

    Dal zna netko kako da stavim bolju kvalitetu na google-u

  • Momentum

    26.10.2018 - 00:59

    Gleda James Bond Le Bihana i govori a Isusati a bogati isusa kako igra

  • zlakob

    26.10.2018 - 11:38

    haxor

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?