HCL.HR

Do nedjelje možete besplatno igrati Gears 5

Zoran Žalac 09.04.2020.   •   2 komentara


Na PC-u i Xboxu ovoga vikenda možete besplatno odigrati Gears 5, čak i u ulozi Davea Batiste.

Ako ne znate što biste igrali ovoga vikenda, dobar prijedlog jest Gears 5, SF pucačina iz trećeg lica koja je trenutno besplatna za igranje do idućeg tjedna. Doduše, postoji kvaka – potpuno je besplatna samo na PC-u, odnosno na Steamu, dok na Xbox One morate imati aktivnu pretplatu na Xbox Live  da biste igru zaigrali besplatno.

U bilo kojem slučaju, nema ograničenja što se sadržaja tiče – dostupna vam je cijela kampanja koju možete igrati sami ili kooperativno s još troje igrača. Ako vas zanima kompetitivni multiplayer, i to je omogućeno u ovom isprobavanju. Samo da ne bude zabune – igra vam ne ostaje u trajnom vlasništvu nego je možete igrati do 13. 4.

Ako vas zanima veličina instalacije, na Steamu morate skinuti 68,3 gigabajta da biste Gears 5 pokrenuli na svom računalu. Slično je i na konzoli. Ako vam se pak ne skida toliko gigabajta, a svejedno biste nekako željeli doživjeti Gearse, svratite na našu Facebook stranicu gdje bismo večeras trebali streamati naše odigravanje.

Komentari (2)

  • MedoZidov

    09.04.2020 - 11:46

    wau opet igrica koja se moze igrati na 2-3 dana koja iznosi preko 50gb+…uhmmm zvuci primamljivo

  • vragec25cro

    09.04.2020 - 14:11

    Odigrao ga još prošle godine.Single player mi dobar dok multiplayer tako tako .Free je cijelo vrijeme na xbox game pass i xbox game pasa ultimate

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?