HCL.HR

Dobili smo prve slike iz ludog Code Veina

Juraj Bevandić 20.04.2017.   •   3 komentara


Code Vein kojim nas Bandai Namco mami zadnje vrijeme je napokon pokazao svoje zube, ali na kraju nismo dobili video nego samo slike iz igre.

Code Vein slike

Bandai Namco je napokon i službeno otkrio Code Vein kako su i obećali učiniti na današnji datum, pa vam možemo potvrditi da su osnovne informacije o igri koje smo nedavno prenijeli u cijelosti točne. Jedino ćemo istaknuti da je potvrđeno kako će igra izaći već iduće godine za “glavne kućne konzole” i nismo sigurni ubraja li se Nintendo Switch u takvu konzolu ili samo PS4 i Xbox One.

Iako smo očekivali ili se barem nadali video prikazu igre, dobili smo samo slike iz rane faze razvoja. Možete ih pogledati u galeriji na Gematsu portalu i uvjeriti se da iako developeri specifično kažu da su na 35% razvoja, igra već izgleda prilično dobro. Čini se kao da ima zanimljiv stil i raznolik iako pomalo tmuran okoliš, ali još ćemo vidjeti koliko će se posvetiti tom stilu.

Ono što nas najviše muči je da developeri ponovno ističu buddy sustav kao veliku posebnost igre, a mi ne vidimo zašto bi se u 2018. godini netko pretjerano uzbuđivao oko jednog suborca koji vas prati kroz igru. Doduše nisu uspjeli razjasniti hoće li taj buddy biti AI ili drugi igrač, a informacije koje smo dobili pomalo upućuju na oboje.

Označeno sa: ,

Komentari (3)

  • MarinCRO12

    20.04.2017 - 20:07

    ovo izgleda prvoklasno 😀

  • Mixa

    20.04.2017 - 22:04

    Vidim da je u anime fazonu. Nesto kao Nier: Automata i Dark Souls u jednom.

  • funky0308

    21.04.2017 - 07:49

    Mozda imaju neke nove ideje oko buddy sustava, mozda budu pametni kao suborci u Ubisoftovim igrama 😛

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?