HCL.HR

Dobri Google upozorava korisnike da se Fortnite ne instalira u trgovini aplikacija

Zoran Žalac 13.08.2018.   •   5 komentara   •   Mobilne igre


Google je odlučio dodatno informirati sve korisnike Google Play trgovine da traže Fortnite Battle Royale na krivom mjestu.

Iako je na sva zvona odjeknula vijest kako Fortnite Battle Royale za Android neće biti dostupan na Google Play trgovini aplikacija, informacija očito nije došla do dovoljno velikog broja ljudi. Google je, vjerojatno potaknut brojnim pretragama za Fortniteom u svojoj trgovini, odlučio postaviti poruku svima koji traže termin “Fortnite”. Poruka glasi:

Aplikacija Fortnite Battle Royale razvojnog programera Epic Games, Inc nije dostupna na Google Playu

Potez je ovo s kojim se Google osigurao i od mogućeg scenarija da trgovinu aplikacija preplave lažne igre koje se predstavljaju kao Fort-nešto. Google pritom ne daje odgovor gdje naći instalaciju Fortnitea za Android, a tu je odgovor samo jedan – na službenoj stranici igre. Kao što smo ranije pisali, svako preuzimanje aplikacije s bilo kojeg drugog izvora predstavlja rizik i može završiti potencijalnom štetom za vaš mobilni uređaj.

Komentari (5)

  • GTA222

    13.08.2018 - 19:38

    Bitno da su na iOS-u morali direktno sa app stora jer nema drugog načina he he. Ali iskreno meni nije bitno jer ne igram tu glupost od igre.

    • Negan

      @GTA222, 13.08.2018 - 21:23

      Onda svakako lijepo od tebe što si ostavio takav velikouman osvrt!

  • antrax83

    13.08.2018 - 19:52

    Fortshit

  • funky0308

    13.08.2018 - 22:09

    Haha…here we go again 🙂 . Ajd nek’ netko tko igra konacno napise komentar da nije vecina tekstova pokrivena ovakvim komentarima. Kako se igra vrti, jel velika instalacija, kako je optimizirana, jel se puno i uopce razlikuje od “velike” igre..

  • PppPP

    14.08.2018 - 00:08

    e brate al smara taj fortnite, al baš pravo smara

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?