HCL.HR

Doom Hunter je novi, smrtni protivnik Doom Slayera

Zoran Žalac 27.07.2019.   •   2 komentara


Ekipa id Softwarea otkrila je novu vrstu protivnika koji će nastojati sahraniti Doom Slayera u Doom Eternalu.

Doom Eternal pred igrače će staviti vojsku poznatih demona, što iz prethodne Doom igre, što iz Dooma 2 otprije sto godina, otprilike. No, bit će tu i nekih novih kreatura, a možda i najstrašnija među njima zove se Doom Hunter. Radi se o posebno dizajniranom lovcu na Doom Slayera, očito.

Doom Hunter bit će prilično kompetentan neprijatelj. Koristit će bacač raketa, duplu motornu oštricu, lebdeće postolje i skener nasred čela. Opaka beštija, agilna i izdržljiva, ali naravno – nema šanse protiv Doom Slayera. Nitko nema.

Inače, id Software je na QuakeCon konvenciji sinoć demonstrirao gameplay iz novog Battlemoda u kojemu dva igrača u ulogama demona nastoje srušiti jednog igrača u čizmama Doom Slayera. Potvrđeno je da će taj mod po izlasku omogućiti igranje s pet vrsta demona, a to su Revenant, Pain Elemental, Mancubus, Archvile i Marauder.

Battlemode funkcionira tako da igrač u ulozi Slayera nakon eliminacije jednog demona mora eliminirati drugoga u razmaku od 20 sekundi. Ako se to ne dogodi, drugi demon se respawna. Demoni inače mogu vidjeti gdje se Slayer nalazi (i kroz zidove), ali ako im nestane iz vidika na nekoliko sekundi, oni gube tu moć. U kasnijim rundama demoni mogu pozivati AI pojačanje u obliku neprijatelja Baron of Hell, dok Slayer može dobiti kultno oružje – BFG.

Komentari (2)

  • SeLjAnCuRa94

    27.07.2019 - 16:32

    Jese meni to čini ili je Doom Hunter jezivi čak i od Bundevoglave motorke iz Serious Sam

  • Masterchief

    28.07.2019 - 08:49

    Ako je Doom Guy ubio Titana koji je OGROMAN i među najjačim demonima golim rukama, mislim da Doom hunter nije neki problem.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?