HCL.HR

Doznali smo nekoliko sitnih detalja o The Wolf Among Us 2

Zoran Žalac 24.12.2021.   •   2 komentara


Magazin Game Informer donosi nekoliko detalja o davno najavljenoj igri The Wolf Among Us 2, koja je još uvijek u razvoju.

The Wolf Among Us 2 najavljen je prije dvije godine, kao jedan od prvih naslova “novog Telltalea”. Međutim, od najave o igri nismo ništa ni čuli ni vidjeli, a onda je novi Telltale nedavno otkrio da radi na još jednom projektu – igri po predlošku serije romana The Expanse.

Da Bigby Wolf nije dobio “nogu” potvrđuje set novih detalja kojih se dokopao magazin Game Informer. Prenosi se kako je igra krenula u punu produkciju, da je scenarij u potpunosti napisan te da je počelo snimanje glume. Igra se razvija u Unreal Engineu, a odvijat će se u New Yorku za vrijeme zime. Kronološki gledano, nastavak će biti smješten šest mjeseci nakon događaja iz prve igre.

Uz već spomenuti The Wolf Among Us 2 i The Expanse igru, budućnost će nam donijeti i Star Trek: Resurgence. Premda to nije Telltaleova igra, rade ju bivši Telltaleovi zaposlenici i po svemu sudeći nosi poznati štih Telltaleovih avantura u kojima će X lik to zapamtiti. 

Komentari (2)

  • Phoenix striker

    24.12.2021 - 13:57

    Hajde da verujemo da je novi Telltale isto toliko dobar koliko i stari 🙂

  • snooker

    24.12.2021 - 17:24

    povratak igara u kojima ne igraš skoro ništa i imaš “jako bitne” odluke. bolje bi im bilo da su napravili crtani od 10 epizoda pa da to gledamo

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?