HCL.HR

Besplatno ažuriranje za Dragon Ball FighterZ donosi nam mrežne turnire

Hrvoje Smoljić 29.11.2018.   •   3 komentara


Fanovi serijala znaju koliko su turniri važni u Dragon Ball univerzumu. Sada ih konačno možete i sami kreirati te pozvati i prijatelje na borbu u besplatnom ažuriranju za Dragon Ball FighterZ.

Dragon Ball FighterZ izašao je prije nešto manje od godinu dana. S obzirom na tu činjenicu, a i česta besplatna ažuriranja, igra ostaje svježa i relevantna velikom broju igrača. Sada, s novim ažuriranjem, igrači na svim platformama imaju nekoliko dodatnih razloga da se zadrže i bace još pokoji Kamehameha. Iako su u igru su očekivano stigli blagdanski kostimi, naljepnice, avatari i drugi predmeti kozmetičke prirode, zvijezda ovog ažuriranja su svakako mrežni multiplayer turniri.

Ono što veseli je da, kad kreirate turnir, možete za svaki postaviti zaseban set pravila. Tako u jednom možete odrediti da je Yamcha jedini igrivi lik dok primjerice u drugom, isključivo Kamehameha može poraziti protivnika. Također se slobodno možete priključiti otvorenim turnirima te ih filtrirati prema svim pravilima kako se slučajno ne bi priključili nekom gdje ćete morati igrati s Krilinom.

Označeno sa: ,

Komentari (3)

  • maniacx

    29.11.2018 - 15:55

    Igra li ko ovo? jel se isplati uzimat?

    • Goran1234

      @maniacx, 29.11.2018 - 16:44

      Ako voliš Dragon Ball univerzum i tabačine, nemaš šta čekati.

    • Cheesemassacre

      @maniacx, 30.11.2018 - 09:51

      Ja

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?