HCL.HR

Dragon Ball se ponovno spojio s Fortniteom, došli su novi likovi

Zoran Žalac 31.01.2023.   •   2 komentara


Fortnite je ponovno postao Dragon Ball igra kroz ažuriranje verzije 23.30 u kojemu su dodani novi likovi te vraćeni tematski predmeti zajedno s Dragon Ball Adventure otokom.

Prošle je godine Dragon Ball debitirao u Fortniteu, a sada se ta suradnja nastavlja s dodatnim sadržajima i povratkom ranijih mehanika. U Battle Royale i Zero Build modovima tako s neba ponovno padaju kapsule s napadom Kamehameha, kao i letjelicom u obliku oblaka Nimbus. Intenzitet pojavljivanja tih predmeta povećava se kako meč prilazi kraju.

Ponovno je dostupan i otok Dragon Ball Adventure, s tematskim lokacijama i PvP arenom Tenkaichi Budokai. Otoku se može pristupiti preko koda 5642-8525-5429.

U trgovini predmetima dodana su dva nova kostima s pratećom opremom. To su Son Gohan i Piccolo u svojim formama iz filma Dragon Ball Super: Super Hero. Tijekom sljedećeg mjeseca također se očekuje povratak već viđenih Dragon Ball predmeta u Item Shop.

Komentari (2)

  • Gljur

    31.01.2023 - 14:55

    Znam da su sve firme gladne novca. Ali uništiti igru sa svaki je*enim filmom i serijom je stvarno previše. Sjećam se 2018 kad smo čekali shop do 2 ujutro da vidimo da uzmemo skin. Sad im je shop na 10 stranica. Ne igram igru već godinama jer su je upropastili skroz, od grafike, preko priče sve do novih stvari u igri.

    • vragec25cro

      @Gljur, 31.01.2023 - 17:33

      E pa to ke bas zbog takvih koji cekaju da kupe nove skinove 🙂 btw odigram tu i tamo s bratičem,ali sve manje jer se niti njemu nesto previse ne svida,a niti meni novije sezone i sadrzaji

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?