HCL.HR

Dragon Ball je došao u Fortnite, svi znaju kamehameha napad

Zoran Žalac 16.08.2022.   •   3 komentara


Od sada u Fortniteu možete igrati kao Son Goku, Vegeta, Bulma i Beerus, a igra daje i mogućnost gledanja šest epizoda animirane serije Dragon Ball Super.

Fortnite je upravo postao najzanimljivija nova Dragon Ball igra. U velikom crossoveru pokrenut je događaj zvan Dragon Ball Power Unleashed kroz koji skupljamo sedam Zmajevih kugli da bismo otključali lebdjelicu u obliku zmaja Shenrona.

Event je dostupan svim igračima potpuno besplatno i trajat će do 30. 8. u 10 sati. Ako do tada ne stignete osvojiti Dragon Ball nagrade, moći ćete ih kupiti poslije u Item Shopu.

Igračima će za kupnju biti dostupna četiri poznata Dragon Ball lika: Son Goku, Vegeta, Bulma i Beerus. Ako i nemate te likove, njihove moći Kamehameha napada i letenja na oblaku Nimbus bit će dostupne i svim drugim likovima u Fortniteu, samo ne u kompetitivnom načinu igranja.

Uvodi se i novi način igranja – Versus Boards. Radi o obračunima 1 na 1, koji traju do pet minuta. Na otoku ćete moći pronaći Kame kuću i upoznati Bulmu, a pojavio se i kruzer koji je “pokretno kino”. Na njemu ćete do 17. 9. moći gledati pojedine epizode animirane serije Dragon Ball Super. To su redom 9, 10, 11, 13, 81 i 98 epizoda Dragon Ball Supera.

Komentari (3)

  • Iron666

    16.08.2022 - 11:26

    Nevjerovatno. Tipovi moraju ubacit likove iz svih mogućih univerzuama kao zadnji bjednici da pokušaju nahuškat igrače da možda igraju istu igru koju igraju već zadnjih 5 godina. Isti BR kakav je i bio, samo su jednako, ako ne i više naporniji nego prije. Jedva čekam da im taj Fornite prestane pumpat pare, valjda će počet pravit i kvalitetne igre i bit manje naporni. Doslovno godinama konstantno htio/ne htio moraš indirektno gledat plaćene članke o istoj igri. Odvratno i jadno.

    • Zoran Žalac

      @Iron666, 16.08.2022 - 12:05

      Samo ne vidiš širu sliku. Nagrebusit ću što ovo pišem online, ali Epicov je epski plan da Fortnite u meta svijetu postane MAŠKARE SIMULATOR. Sweeney je vizionarski uočio kako djeca u maškarama skupljaju novac tako što idu po kućama, a nitko od toga ne uzima proviziju. Stoga će u meta svijetu djeca maskirati kupujući skinove u Fortniteu i onda skupljati kriptovalute na Trick Or Treat eventu, a od svake transakcije 30% će ići Epicu za troškove organiziranja maškerade. Nemoj nikome reći da sam otkrio ovo.

    • Iron666

      @Zoran Žalac, 16.08.2022 - 13:51

      XDDDD

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?