HCL.HR

Dragon Quest Builders 2 zaigrat ćemo već početkom ljeta

Hrvoje Smoljić 14.02.2019.   •   0 komentara


Nastavak Dragon Quest Buildersa ponovno donosi svoju šarmantnu verziju Minecraft kockica. Ovog puta uz brojna poboljšanja koja opet kopira od nekih drugih igara.

Sinoćnji Nintendo Direct dao nam je hrpu informacija o potpuno novim, ali i poznatim nadolazećim igrama. Jedna od njih je i datum izlaska kockastog Dragon Quest Buildersa 2. Vlasnici Playstationa 4 i Nintendo Switcha tako će ga moći zaigrati već za nekoliko mjeseci, točnije 12. 7.

Ako niste upoznati, Dragon Quest Builders serijal uz akcijske i RPG elemente, uzima stranicu iz Minecraftove knjige u pogledu gameplaya. To podrazumijeva prikupljanje resursa i izgradnju raznoraznih građevina upotrebom blokova. Nastavak na to dodaje mogućnost kooperativne igre za do četiri igrača, ali i neke elemente viđene u popularnoj Terariji.  To znači da ćete i ovdje moći postati virtualni farmer i baviti se uzgajanjem raznih poljoprivrednih kultura.

Službeni opis igre potrudio se donekle dati kontekst za sve što ćemo u igri raditi, ali u konačnici izgleda da nas čeka još jedno šarmantno sandbox iskustvo.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?